Kým s tatárom nájde rozumnú reč málokto, s tatarákom sa rád zoznámi každý aj bez slov. Vychutnajte si preto aj vy až 3 druhy labužníckeho tataráku v reštaurácii Devín!
Cviklový, lososový alebo zo sviečkovice? Každý jeden z týchto skvelých tatarákov môže byť príjemným spestrením vášho výletu na Devín! Samozrejmosťou sú opečená bageta, toastový chlieb či klasické hrianky s cesnakom. Jedlo je pripravované z prvotriednych čerstvých surovín.
Reštaurácia má príjemnú polohu v atraktívnej a vyhľadávanej bratislavskej lokalite. Na jednej strane sa môžete kochať zrúcaninou hradu a na strane druhej dvojfarebným sútokom Dunaja a Moravy.
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.