Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Obľúbený pobyt pre dvoch v podmanivom Krakove v Hoteli Conrad****

4,4 / 5 Hotel CONRAD**** Krakov - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
nikol tomanova

Dobry den, prosim, aky je priplatok za pristelku na jednu noc, ak am dcera 15 rokov? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Nikol,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, nakoľko sa 15 ročné dieťa ráta ako dospelá osoba, je potrebné sa o možnosti prístelky pre dospelú osobu informovať priamo v hoteli na tel.čísle: +48 600 442 230


Prajeme Vám pekný deň.

Marcela Kováčová

konkrétne na fotke č.5 sú dva krát dvojlôžko, nie? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marcela,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, na fotke je odfotená dvojlôžková izba, avšak z daného uhlu vyzerajú opticky väčšie. :)
Prajeme Vám pekný deň.

Marcela Kováčová

Dobrý deň,
chceli by sme ísť 2 dospelí a2 deti(4 roky a 6 rokov) to je vážne možnosť len jednej prístelky na izbe? Nemáte napr.Apartmán? Ale aj na fotke vidieť napr. dve manželské postele kúsok od seba, to by mohli byť dva krát dvojlôžko, nie? A teda pre štyri osoby

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marcela, ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Každý hotel na iné možnosti kapacít. V konkrétnom sa žiaľ neponúkajú ani apartmány a ani možnosť viac ako prístelky na izbe. Posielam Vám ponuky pre rodiny: https://www.zlavomat.sk/cestovanie/rodinne-pobyty Veríme, že si vyberiete ponuku, ktorá Vám bude vyhovovať. Prajeme Vám pekný deň.

LG

Dobrý deň,
ako by sa prosím dal objednať pobyt pre 2 rodičov a dve deti – 5 a 1 ročné? Viem, že v izbe je možnosť iba 1 prístelky (pre 5-ročné) – čo keby sme si doniesli vlastnú postieľku pre ročné dieťa?
Ďakujem,
 Ľubo

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne tejto informácie sa môžete obrátiť priamo na prevádzkovateľa na hotel@conradhotel.pl alebo telefonicky na +48 12 293 00 00, +48 600 134 124.
Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás kontaktovať na podpora@zlavomat.sk, kde Vám radi pomôžeme.

Prajem Vám krásny deň.

Tomáš Kavacký

Dobrý deň,
dá sa objednať voucher pre dvoch rodičov a 2 deti (9 a 13 rokov)? V popise je totiž uvedená možnosť len jednej prístelky. Jedná sa o jednú noc v termíne 21–22.4. Aká by bola konečná cena?
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Tomáš,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V izbách je možnosť iba 1 prístelky.

Prajem Vám krásny deň.

Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možnosť aj 1 prístelky pre dospelého na termín 7.5., ak áno aký by bol doplatok, ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Katarína
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pre preverenie dostupnosti je potrebné kontaktovať hotel a informovať sa bližšie. Pripájam aj kontakt na hotel: hotel@conradhotel.pl alebo telefonicky na +48 12 293 00 00, +48 600 134 1­24. Jedná sa o zahraničný hotel, takže komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Ak by ste mali problém s dorozumením sa v cudzom jazyku napíšte nám na podpora@zlavomat.sk a my, Vám s radosťou pomôžeme.

Pekný deň, Vám prajem.

Marianna

Dobrý deň, je možné si priplatiť za polopenziu vo variante na 2 noci s raňajkami za 119€. Ďakujem za vašu odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marianna
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pri tejto ponuke sú v cene iba raňajky. Čo sa týka príplatku za jedlo je potrebné kontaktovať priamo hotel. Pripájam aj kontakt: hotel@conradhotel.pl alebo telefonicky na +48 12 293 00 00, +48 600 134 124 . Komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku, ak by ste mali problém s komunikáciou, prosím kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk a my, Vám s radosťou pomôžeme.

Pekný deň, Vám prajem.

Beata Šmalova

Dobrý večer je možné k variantu za 119€ pre 2 osoby dokúpiť pristelku pre 15 ročne dieťa – je uvedené pristelka do 14,99 r. Ak áno koľko stojí?
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Beata,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti prístelky na Vami vybraný termín a výške príplatku za prístelku, sa môžete informovať priamo v hoteli na hotel@conradhotel.pl, alebo telefonicky na +48 12 293 00 00, +48 600 134 124.
Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás s Vašou požiadavkou kontaktovať na podpora@zlavomat.sk, kde Vám radi pomôžeme.

Prajem Vám krásny deň.

Balu

Dobrý deň, chcel by doma sa spýtať ci je možné zakúpiť voucher ako Vianočný darček a následne po Vianociach vybrať nejaký letný termín (samozrejme sa jedna o variantu s dlhšou platnosťou a konkrétne o Hotel Conrad na 2 noci s raňajkami za 119€) Za vašu odpoveď vopred ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Balu,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno, je možné zakúpiť tento variant bez termínu s tým, že obdarovaná osoba si termín môže rezervovať priamo v hoteli na tel. čísle +48 12 293 00 00, +48 600 134 124, prípadne e-mailom na hotel@conradhotel.pl.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore