Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Relaxačná masáž alebo Dornova metóda a Breussova masáž

4,6 / 5 MediReh Veľké Úľany  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

✔️Vynikajuca masaz celeho tela, prijemny maser, ktory pripravy podmienky ake si zazelate napr.…

Peter H.
Varianty (3)

Uvoľnenie, aké ponúka práve masáž, také len tak ľahko inde nenájdete. Navštívte príjemný masážny salón MediReh.

Relaxačná masáž celého tela

Je základom všetkých masáží, aktivuje celkový krvný a lymfatický obeh, ktorý následne zlepšuje okysličenie organizmu a odlev škodlivých látok z tela. Zlepšuje prekrvenie pokožky, podkožia a svalov, pomáha uvoľňovať stuhnuté a bolestivé svaly a podieľa sa na lepšom vyplavovaní odpadových látok z organizmu.

Dornova metóda a Breussova masáž

Táto masáž je pomenovaná podľa svojho zakladateľa Dietera Dorna, je jemná manuálna terapia, ktorá sa čoraz častejšie používa pri bolestiach chrbtice a kĺbov a pri rôznych poruchách spojených so zlým držaním tela ako neplodnosť, psychické problémy atď.

Breussova masáž je jemná energetická masáž akupresúrnych bodov a chrbtice, ktorá uvoľňuje tlak na platničky, uvoľňuje napäté svaly i šľachy. Na masáž sa používa olej z ľubovníka bodkovaného, ktorý je veľmi vyživujúci nielen pre platničky chrbtice ale i pre všetky kĺby. Táto technika bola vyvinutá pánom Rudolfom Breussom, ktorý ju používal ako doplnkové ošetrenie u svojich pacientov. Jedným z hlavných účinkov, mimo šetrného napínania chrbtice, je pri pravidelnom opakovaní možnosť regenerácie namáhaných a opotrebovaných medzistavcových platničiek. 

Hore