1/10
Lososový tatarák, slávky alebo grilované kalamáre
Prehľad ponuky
Varianty (3)
Termín
Platnosť do 29. 11. 2019.
V cene
- 100 g Tatarák s lososom a avokádom
- 70 g Ciabatta
- 1 × 0,125 l Víno podľa výberu alebo 0,2 l limonáda San Pellegrino
- Rezervácia je potrebná vopred na tel. č. 0918 867 869 alebo e‑mailom grundrestaurant@gmail.com
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
1 3 4 7 11
9,10 € −35 % 5,90 €
9,10 € −35 % 5,90 €
Termín
Platnosť do 29. 11. 2019.
V cene
- 500 g Čerstvé slávky so šalotkou s omáčkou podľa vlastného výberu
- Omáčka na výber:
- smotanovo – zázvorová omáčka
- paradajková omáčka
- omáčka z bieleho vína
- 70 g Ciabatta
- 1 × 0,125 l Víno podľa výberu alebo 0,2l limonáda San Pellegrino
- Rezervácia je potrebná vopred na tel. č. 0918 867 869 alebo e‑mailom grundrestaurant@gmail.com
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
1 7 9 12 14
12,10 € −34 % 7,90 €
12,10 € −34 % 7,90 €
Termín
Platnosť do 29. 11. 2019.
V cene
- 200 g Grilované kalamáre so šalátom
- 70 g Ciabatta
- 1 × 0,125 l Víno podľa výberu alebo 0,2l limonáda San Pellegrino
- Rezervácia je potrebná vopred na tel. č. 0918 867 869 alebo e‑mailom grundrestaurant@gmail.com
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
1 2 3 4 7 12 14
15,10 € −34 % 9,90 €
15,10 € −34 % 9,90 €
Pozor, aby vám toto skvelé jedlo neodplávalo! V reštaurácii GRUND si môžete teraz vychutnať špeciality z hlbín mora!
Máte chuť na lososový tatarák, grilované kalamáre alebo slávky? Zastavte sa v reštaurácii GRUND a razom sa ocitnete na prímorskej dovolenke.
Jedlo je pripravované z kvalitných a čerstvých surovín, na tomto si dávajú majitelia extrémne záležať. Ku skvelému jedlu si môžete vychutnať limonádu alebo chutné domáce víno.
Reštauráciu nájdete v Obchodnom centre Cubicon.