Bistecca z bravčovej panenky s parmezánom a bazalkovým pestom a panna cotta
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 6. 5. 2019.
V cene
- Bistecca alla Milanese s grilovanou zeleninou (170 g steak z bravčovej panenky s parmezánom a bazalkovým pestom, 250 g grilovaná zelenina)
- Panna cotta s malinami 100 g
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na tel.č.: +421 918 864 271.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 918 864 271.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vychutnajte si menu exkluzívne pripravené pre narodeninových Zľavomat zákazníkov! Steak z bravčovej panenky s parmezánom a bazalkovým pestom a ako dezert jedinečná panna cotta.
Vychutnajte si atmosféru legendárneho Manderláku pri skvelom jedle! Nájdete tu české pivo Plzeň, vína z malokarpatskej oblasti, miešané alko aj nealko drinky či výbornú kávu MANUEL.
Hosťom reštaurácia ponúka príjemnú, pokojnú, pohostinnú atmosféru v krásne zariadenom interiéri, ktorý treba zažiť. Varí sa tu zo srdca, čerstvo a úplne bez polotovarov.
Pomenovanie Manderlák nesie po budove, v ktorej sa prevádzka nachádza. Bol to prvý výškový dom vo vtedajšom Československu. Zároveň je to prvá budova na Slovensku, ktorej konštrukciu tvorí železobetónový skelet, takže celý dom stojí na stĺpoch, z ktorých niektoré vidíte aj v reštaurácii. Budova je pomenovaná po Rudolfovi Manderlovi, ktorý ju nechal postaviť v roku 1936. Priamo v týchto priestoroch prevádzkoval svoje mäsiarstvo, ktoré bolo v tých časoch najmodernejšou predajňou mäsa v strednej Európe. Na tú dobu pompézny 10 poschodový “mrakodrap” postavili za rekordne krátky čas – len 9 mesiacov. Jeden týždeň stačil stavbárom na výstavbu jedného poschodia. Do budovy sa vchádzalo po červenom koberci, ktorý sa tiahol až po najvyššie podlažie. V tých časoch bol Manderlák najluxusnejším a najprepychovejším domom na Slovensku. |