Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstup do PanIQ Room Hannibalov dotyk! Uniknete vražednému susedovi?

4,7 / 5 PanIQ Room Košice  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

skvele ulohy, logicke myslenie

Overený zákazník
Vstup do PanIQ Room pre 2 až 6 osôb
Úplne nová 60 min. escape hra Hannibalov dotyk
PanIQ Room priamo v centre Košíc
Varianty (1)
Vstup do PanIQ Room pre 2 až 6 osôb
Úplne nová 60 min. escape hra Hannibalov dotyk
PanIQ Room priamo v centre Košíc

Vstúpte do košickej PanIQ Room a vyskúšajte novinku – hru Hannibalov dotyk! Dynamický zážitok plný adrenalínu a vzrušenia je ideálnym spôsobom ako stráviť zábavný čas s priateľmi či kolegami počas teambuildingu.

Uväznení tím, ktorý sa pokúsi o vyslobodenie pozostáva z dvoch až šiestich hráčov. Nezáleží na pohlaví, veku či výzore. Väzňom v escape room sa môže stať ktokoľvek!

Cieľom hry je úspešne zvládnuť neľahkú misiu a dostať sa von z domu vražedného suseda. Ako to dokázať? Krok po kroku! Krásou celej hry je, že bez spolupráce a komunikácie je viac ako pravdepodobné, že ostanete uväznení.

Dej hry: Prednedávnom sa do vašej ulice prisťahoval nový sused. Bolo ho vídavať tak zriedka, že ste si mysleli, že tam ani nebýva. Susedia si však všimli, že dvakrát do týždňa, vždy okolo druhej v noci nakladal veľké čierne vrece do kufra auta a odchádzal. Začalo vám to byť podozrivé a keď začali pribúdať nezvestní, ohlásili ste to aj na miestnej polícii, avšak ostali nečinní. Po zmiznutí vašej sestry ste sa rozhodli zakročiť a preskúmať dom v čase keď sused nie je doma. Podarí sa vám ho usvedčiť, alebo sa aj pod vami zľahne zem?!

Vyskúšajte si túto skvelú escape room v centre Košíc, ktorá preverí vaše logické myslenie a tímového ducha! 

Hore