Famózne kačacie hody v reštaurácii Nirrti
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 6. 12. 2019.
V cene
Predjedlo:
- 1 × 150 g Lokša plnená kačacou pečienkou na čerstvom majoráne, cviklový šalát s chrenom (1, 3, 12)
Hlavný chod:
- 1 × 450 g Pečené kačacie stehno na pomaranči s červenou kapustou, karamelizovanými jablkami a lokšou (1, 3)
- Rezervácia: Je potrebné urobiť rezerváciu min. 24 hod. vopred na tel. čísle: +421 948 879 968.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Zmenu rezervovaného termínu je potrebné oznámiť najneskôr 24 hod. vopred na tel. čísle: +421 948 879 968.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 6. 12. 2019.
V cene
Predjedlo:
- 2 × 150 g Lokša plnená kačacou pečienkou na čerstvom majoráne, cviklový šalát s chrenom (1, 3, 12)
Hlavný chod:
- 2 × 450 g Pečené kačacie stehno na pomaranči s červenou kapustou, karamelizovanými jablkami a lokšou(1, 3)
- Rezervácia: Je potrebné urobiť rezerváciu min. 24 hod. vopred na tel. čísle: +421 948 879 968.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Zmenu rezervovaného termínu je potrebné oznámiť najneskôr 24 hod. vopred na tel. čísle: +421 948 879 968.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Sezóna kačacích hodov je v plnom prúde a žijú nimi aj žilinské Solinky!
Ochutnajte aj vy absolútny hit v podobe kačacieho menu pre jedného alebo dvoch labužníkov v reštaurácii Nirrti!
Lahodné menu pozostáva z predjedla – lokše plnenej kačacou pečienkou na čerstvom majoráne s cviklovým šalátom a chrenom. Hlavný chod vás privedie do gurmánskeho raja v podobe pečeného kačacieho stehna na pomaranči, s karamelizovanými jablkami, červenou kapustou a zemiakovou lokšou.