2 hodinový wellness + trojchodová večera pre 2 osoby
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 20. 12. 2019.
V cene
- 2 x Predjedlo:
- 80 g Kačacia paštéta s redukciou z bobuľového ovocia
- 2 x Hlavné jedlo:
- 250 g Konfitované kačacie stehno + 100 g karamelizovaná červená kapusta + domáce lokše
- 2 x Dezert:
- 1 ks Maková lokša s višňami
- 2 – hod. vstup do wellness centra pre 2 osoby
- Vírivka, suchá, parná či infračervená sauna, Kneippova metóda
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 903 904 278 alebo prostredníctvom e‑mailu rezervacie@malvazia.sk.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel.č.: +421 903 904 278.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Príďte si oddýchnuť od zhonu, práce, stresu či napätia do jedinečného relaxačno-zážitkového komplexu Malvázia!
Hotelový komplex je obklopený rašeliniskovými jazerami, borovicovými lesmi z jednej strany a malebnými lúkami a pasienkami z druhej strany, na úpätí Malých Karpát. V pokojnom prostredí medzi obcami Prievaly a Cerová vás čakajú 2 hodiny relaxu v hotelovom wellness centre s vírivkami a saunami.
Viac o wellness si môžete prečítať TU.
Suchá sauna TEPLOTA 80 – 110 °C Parná sauna TEPLOTA 40 – 42 °C Infračervená sauna TEPLOTA 40 – 45 °C Kneippova metóda TEPLOTA: CHLADNÁ VODA 10 – 16 °C, TEPLÁ VODA 35 – 40 °C Perličkový kúpeľ vo vírivke TEPLOTA: 36 – 37 °C |
Oddýchnutí, spokojní a uvoľnení z wellnessovania si potom vychutnáte famóznu trojchodovú večeru podľa sezónneho menu. Gastronómia v hotelovej reštaurácii je zameraná prevažne na stredoeurópsku kuchyňu. Tím kuchárov má vysoké nároky na kvalitu používaných surovín, a uprednostňuje slovenských dodávateľov.
Vašu večeru odštartujete predjedlom – kačacou paštétou s redukciou z bobuľového ovocia, ako predvoj hlavného jedla, ktoré tvorí konfitované kačacie stehno s karamelizovanou červenou kapustou a domáce lokše s vínovou redukciou. Sladkú bodku za druhou časťou večera urobí dezert – maková lokša s višňami.