Termín
Platnosť do 29. 2. 2020.
V cene
1× Predjedlo:
- 200 g Saute di cozze – soté z mušlí
2× Polievka podľa vlastného výberu:
- 0,3 l Tortellini in brodo – vývar so zeleninou a mäsovými tortellini
- 0,3 l Zuppa di pomodoro – talianska rajčinová polievka
2× Hlavné jedlo podľa vlastného výberu:
- 240 g Spaghetti allo Scoglio – špagety s plodmi mora, paradajky, petržlen
- 220 g Tagliolini alle vongole veraci – tagliolini s mušľami vongole
2× Dezert:
- 100 g Panna Cotta
2× 0,1 l Biele víno – podľa dennej ponuky
Obmedzenie
Voucher je možné využiť iba pri konzumácii na prevádzke.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia z dôvodu možnej uzavretej spoločnosti v reštaurácii na tel. č. +421 243 191 295. Kuchyňa pripravuje jedlo do 21:00 hod.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Tip na romantické rande? Večera po taliansky! Najedzte sa ako praví gurmáni – variť pre vás bude michelinský šéfkuchár!
Talianska reštaurácia Luna Rossa si zakladá na poctivých čerstvých surovinách, ktoré až 3× týždenne dovážajú priamo z Talianska. Nič sa nezamrazuje, ale uskladňuje 2 – 3 dni na ľade, aby si zachovalo svoju sviežosť.
Delikátne 4-chodové menu pre vás zostavil šéfkuchár Alvarez Momi, ktorý sa môže popýšiť až dvomi michelinskými hviezdami! Špeciálne pre zákazníkov Zľavomatu zostavil menu v tejto kombinácii chutí:
- Predjedlo: Saute di cozze (soté z mušlí)
- Polievka: Tortellini in brodo alebo Zuppa di pomodoro (zeleninová s mäsovými tortellinmi alebo rajčinová)
- Hlavné jedlo: Spaghetti allo Scoglio alebo Tagliolini alle vongole veraci (špagety s plodmi mora, paradajkami a petržlenom alebo tagliolini s mušľami vongole)
- Dezert: Panna Cotta
- Biele víno – podľa dennej ponuky
Alvarez Momi je šéfkuchár z Verony, ktorý už vydal v poradí druhú kuchársku knihu a v Bratislave otvoril dve reštaurácie. Počas svojej kariéry cestoval po svetových metropolách, školil kuchárov a pripravoval menu pre ich reštaurácie, s tými svojimi získal dve michelinské hviezdy. Jednu v Taliansku a druhú v Amerike. |
Po vstupe do novootvorenej rodinnej reštaurácie vás privítajú krásne priestory ladené do talianskeho štýlu, obklopí vás talianska hudba a obslúži vás taliansky čašník – pocit, že ste na dovolenke, je skrátka dokonalý!