Termín
Platnosť do 11. 3. 2020.
V cene
- Polievka: 3/4 litra vývaru, bravčové rebierka so zeleninou (možnosť doliať vývar): 4 hrnce
- Čerstvé tofu: 175 g
- Hand made plnené bravčovo-zeleninové pirohy: 175 g/5 ks
- Hand made zemiakové rezance: 125 g
- Dlhé mladé hríby enoki: 150 g
- Jemne krájané hovädzie držky: 150 g
- Biela dlhá čínska reďkovka: 175 g
- Bravčové guľky s bylinkami: 175 g/min. 8 ks
- Tenké plátky kozieho mäsa: 15 ks
- Čerstvé listy čínskej kapusty: 175 g
- Kráľovské krevety: 4 – 6 ks
- Jemná omáčka z arašidového masla: 100 g
- Fermentované fazuľové kocky / čína: 75 g
- Jemná omáčka z pórového kvetu: 75 g
- Pikantný chilli olej: 75 g
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte min. 24 hodín vopred telefonicky na tel. čísle+421 910 970 115.
- Voucher je možné využiť PO-PIA od 15:00 do 22:00 hod. a cez víkend od 11:00 do 22:00 hod.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, je potrebné oznámiť to čo najskôr na tel. č. +421 910 970 115.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 11. 3. 2020.
V cene
- Polievka: 3/4 litra vývaru, bravčové rebierka so zeleninou (možnosť doliať vývar): 8 hrncov
- Čerstvé tofu: 350 g
- Hand made plnené bravčovo-zeleninové pirohy: 350 g/10 ks
- Hand made zemiakové rezance: 250 g
- Dlhé mladé hríby enoki: 300 g
- Jemne krájané hovädzie držky: 300 g
- Biela dlhá čínska reďkovka: 350 g
- Bravčové guľky s bylinkami: 350 g / min. 15 ks
- Tenké plátky kozieho mäsa: 15 ks
- Čerstvé listy čínskej kapusty: 350 g
- Kráľovské krevety: 8 – 10 ks
- Jemná omáčka z arašidového masla: 200 g
- Fermentované fazuľové kocky / čína: 150 g
- Jemná omáčka z pórového kvetu: 150 g
- Pikantný chilli olej: 150 g
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte min. 24 hodín vopred telefonicky na tel. čísle+421 910 970 115.
- Voucher je možné využiť PO-PIA od 15:00 do 22:00 hod. a cez víkend od 11:00 do 22:00 hod.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, je potrebné oznámiť to čo najskôr na tel. č. +421 910 970 115.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vedeli ste, že spoločné stolovanie v Číne má prísne pravidlá a vlastnú etiketu? Doprajte si kultúrno-gastronomický zážitok v luxusnom salóniku čínskej reštaurácie Peking. Najlepším kuchárom v tomto prípade nebude hlad, ale práve VY!

Čínska gastronomická kultúra má veľa rôznych podôb vo všetkých regiónoch najľudnatejšej krajiny sveta. Jednou z nich je aj spoločné stolovanie za špeciálnym okrúhlym stolom, počas ktorého si sami naberáte ingrediencie a tie si tepelne upravujete v kotlíku s mäsovým vývarom, aby ste si ich mohli vychutnať čo najčerstvejšie. Tento okrúhly stôl má 2 poschodia – na hornej časti stola sú umiestnené všetky ingrediencie na tepelnú úpravu a na prípravu zmesí prílohových omáčok. Na jeho dolnej časti máte okrem svojho taniera a misky na jedenie aj varnú platňu, na ktorej sa vám neustále varí mäsový vývar v kotlíku – a práve v ňom si môžete pripraviť všetky lahodné pokrmy.
Konečná príprava jedál trvá nanajvýš zopár minút, no celkové hodovanie časovo presiahne aj 1,5 až 2 hodiny. Vychádza to aj zo zvyku, že vychutnávanie dobrého jedla týmto spôsobom je často spojené s obchodnými rokovaniami businessmanov, ktorí veria, že najlepší obchod uzatvoria, keď so svojím obchodným partnerom „zlomia spoločný chlieb“.
Základné pravidlá stolovania v čínskom salóniku zobrazíte kliknutím TU.
Pri skutočných obchodných rokovaniach sa striktné pravidlá stolovania začínajú už pri samotnom usádzaní za stôl. Zasadací poriadok sa odvíja od hierarchického postavenia účastníkov skupiny, ktorá ide spolu stolovať. Vy sa však môžete usadiť ako chcete, najdôležitejšie je, aby ste si celú procedúru od spoznania ingrediencií, ich naberania paličkami, cez varenie vo vývare až po samotné jedenie užili a mali z nej kultúrny zážitok na celý život.
|
Ako si správne pripraviť ingrediencie zo stola?
Pred samotným varením si každý účastník namieša prílohovú omáčku z pastových zmesí a byliniek do vlastnej misky. Do tejto misky si potom môžete namáčať uvarené dobroty, ktoré majú aj po úprave vo vývare stále svoju pôvodnú chuť – omáčka slúži na dochutenie.
Čas prípravy jednotlivých surovín v horúcom mäsovom vývare z bravčových rebierok a zeleniny je rôzny – od zopár sekúnd po cca 7 – 8 minút. Jednotlivé dĺžky prípravy vám ochotne vysvetlí príjemný personál. Do kotlíka si ich naberáte pomocou paličiek a aby sa vám z neho lepšie vyberali, môžete použiť malú naberačku so sitkom.