Nevšedná valentínska večera pre 2 osoby v CUBES Restaurant
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 21. 2. 2020.
V cene
Večera pre dvoch zahŕňa:
2× Predjedlo
- 67°C vajce, paprikový džem, zemiakové rösti, husacia šunka 90 g
2× Polievka
- Jemný krém zo zeleru a fenyklu, pražené zemiaky, zelené jabĺčka 225 ml
2× Hlavné jedlo
- Bucatini & zelenoúste mušle, krevetový bisque, balsamico kaviár, čerešňové paradajky 300 g
ALEBO
- Rizoto s hráškom, mätou, grilovaný Skirt steak, korenená strúhanka s parmezánom. 300 g
2× Dezert
- Smotanovo-piškótová tortička s banánmi, espressom a tonka fazuľkou 80 g
2× 2dcl Vína
Obmedzenie
možnosť využiť PO-PIA 11:30–19:30
- Rezervácia: rezerváciu s číslom voucheru je potrebné urobiť vopred cez online rezervačný formulár na web stránke www.cubes.sk. Do poznámky uveďte číslo voucheru.
- Rezervácia je platná až po potvrdení, ktoré obdržíte mailom prípadne SMS-kou.
- Kapacita reštaurácie: 45 miest. K dispozícii nefajčiarska aj fajčiarska časť.
Zmena rezervácie je možná najneskôr 24 hodín vopred na tel. č. +421 253414963 alebo +421 253632038.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Valentínujte originálne, štýlovo a chutne – romantická večera v CUBES restaurant vám odhalí nové spektrum gastronomických zážitkov!
Niektoré veci sa však nemenia a aj v modernej reštaurácii, v ktorej sa unikátne jedlá varia podľa moderných technologických postupov, sa skrátka neubránite starému dobrému „mňááám“. Viete prečo? Pretože špičkoví profesionálni kuchári pripravujú každé jedlo z vysokokvalitných surovín a tej najlepšej a najosvedčenejšej ingrediencie – lásky.
CUBES Restaurant uzrela svetlo sveta v roku 2006. Od prvého dňa sa snaží hosťom servírovať jedlo iba z tých najkvalitnejších surovín, jedlo s vôňou domova, jedlo okorenené svetovou kuchyňou a pripravené s využitím súčasných moderných technológií varenia. Na všetko dohliada šéfkuchár Zoli Baláž, mladý, kreatívny človek s obrovskou chuťou niečo nové vymýšľať a tvoriť.
S varením na profesionálnej úrovni začal po skončení strednej školy, keď si uvedomil, že s „elektrinou“ kamarát nebude. Trošku zo zvedavosti, trošku so šťastím sa dostal na brigádu do jedného bratislavského fast foodu a hneď po prvom dni vedel, že toto je to, čo ho bude baviť. Pracoval s rôznymi našimi slovenskými šéfkuchármi, ktorí sú dnes mimoriadne úspešní. Za svoje najväčšie úspechy považuje nikdy nekončiacu inšpiráciu a spôsob vedenia kuchyne. Je členom školy varenia pregurmanov.sk vo Svätom Jure, kde vediem vlastné kurzy. Viackrát vystúpil aj v televízii a zúčastnil sa na rôznych významných gastro podujatiach. Každý jeden hosť, s ktorým príde do kontaktu, je pre ňho významný a dbá na to, aby to tak pocítil aj on sám! |