Gurmánska špecialita – Tafelspitz či bravčové koleno pečené na čiernom pive
Prehľad ponuky
1 × 400 g Pomaly pečené bravčové koleno na čiernom pive s pečenými zemiakmi
Termín
Platnosť do 30. 9. 2020.
V cene
1 × 400 g / 150 g Pomaly pečené bravčové koleno na čiernom pive s pečenými zemiakmi
Obmedzenie
- V dňoch PONELOK – PIATOK je voucher možné využiť po 15:00 hod.
- Upozornenie: Vzhľadom na aktuálne preventívne opatrenia je prevádzka do odvolania ZATVORENÁ. O prípadnej zmene vás budeme informovať. Ďakujeme za pochopenie.
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 30. 9. 2020.
V cene
1 × 180 g / 160 g Tafelspitz z hovädzieho mäsa s jablkovo-chrenovým pyré a zemiakovými rösti
Obmedzenie
- V dňoch PONELOK – PIATOK je voucher možné využiť po 15:00 hod.
- Upozornenie: Vzhľadom na aktuálne preventívne opatrenia je prevádzka do odvolania ZATVORENÁ. O prípadnej zmene vás budeme informovať. Ďakujeme za pochopenie.
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Slinky sa zbiehajú, chuťové bunky sa radujú! Nevedia sa totiž dočkať kulinárskeho zážitku, akým je každá návšteva žilinskej reštaurácie Géry!
Doprajte si iba to najlepšie – pomaly pečené bravčové koleno na čiernom pive vás prenesie do chuťovej dimenzie toho najlahodnejšieho sna! Pečené zemiaky a kyslá obloha k tomu, samozrejme, na vašom tanieri nebudú chýbať.
Alebo rozšírte svoje gastronomické obzory a ochutnajte vynikajúcu delikatesu Tafelspitz, tradičné rakúske jedlo pripravené z hovädzieho mäsa – tzv. kvetovej špičky. Podáva sa v miske s vývarom a zeleninou, s ktorou sa varilo. Prílohu tvoria rösti – zemiakové placky na švajčiarsky spôsob a jablkovo-chrenové pyré.
Čerstvosť a kvalita sú „alfa a omega“ pri výbere všetkých surovín, z ktorých sa pripravujú jedlá v reštaurácii Géry. V jej ponuke sú okrem denného menu aj špeciality domácej i svetovej kuchyne, nechýbajú ani sezónne ponuky – na svoje si tu prídu aj nároční gurmáni. Vysoká gastronomická úroveň, rozumné ceny, ústretový personál a príjemné prostredie, ktoré zdobia originálne výtvarné diela, vytvárajú v podniku skvelú atmosféru, kvôli ktorej sa sem zákazníci vždy radi vracajú. Priestory reštaurácie je možné využiť aj na usporiadanie súkromných firemných či rodinných akcií.