Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Gurmánska špecialita – Tafelspitz či bravčové koleno pečené na čiernom pive

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Prehľad ponuky

Varianty (2)

1 × 400 g / 150 g Pomaly pečené bravčové koleno na čiernom pive s pečenými zemiakmi 

Obmedzenie

  • V dňoch PONELOK – PIATOK je voucher možné využiť po 15:00 hod. 
  • Upozornenie: Vzhľadom na aktuálne preventívne opatrenia je prevádzka do odvolania ZATVORENÁ. O prípadnej zmene vás budeme informovať. Ďakujeme za pochopenie.
  • Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie

Obsahuje nasledujúce alergény:

9

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

9,90 € −20 % 7,90 €
9,90 € −20 % 7,90 €
10,90 € −18 % 8,90 €
10,90 € −18 % 8,90 €

Slinky sa zbiehajú, chuťové bunky sa radujú! Nevedia sa totiž dočkať kulinárskeho zážitku, akým je každá návšteva žilinskej reštaurácie Géry!

Doprajte si iba to najlepšie – pomaly pečené bravčové koleno na čiernom pive vás prenesie do chuťovej dimenzie toho najlahodnejšieho sna! Pečené zemiaky a kyslá obloha k tomu, samozrejme, na vašom tanieri nebudú chýbať.

Alebo rozšírte svoje gastronomické obzory a ochutnajte vynikajúcu delikatesu Tafelspitz, tradičné rakúske jedlo pripravené z hovädzieho mäsa – tzv. kvetovej špičky. Podáva sa v miske s vývarom a zeleninou, s ktorou sa varilo. Prílohu tvoria rösti – zemiakové placky na švajčiarsky spôsob a jablkovo-chrenové pyré. 

Čerstvosť a kvalita sú „alfa a omega“ pri výbere všetkých surovín, z ktorých sa pripravujú jedlá v reštaurácii Géry. V jej ponuke sú okrem denného menu aj špeciality domácej i svetovej kuchyne, nechýbajú ani sezónne ponuky – na svoje si tu prídu aj nároční gurmáni. Vysoká gastronomická úroveň, rozumné ceny, ústretový personál a príjemné prostredie, ktoré zdobia originálne výtvarné diela, vytvárajú v podniku skvelú atmosféru, kvôli ktorej sa sem zákazníci vždy radi vracajú. Priestory reštaurácie je možné využiť aj na usporiadanie súkromných firemných či rodinných akcií. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore