






Piecť bez lepku, to je výzva. Aby cesto nekončilo v koši, ale krásne a voňavé na tanieri, vrhnite sa do pečenia s bezlepkovými zmesami Liana a hravo zvládnete piškótové či kysnuté cestá, ale aj medovníčky či chrumkavý chlebík.
Bezlepkové múky (zmesi na pečenie) dnes používajú v kuchyni nielen celiatici (ľudia trpiaci neznášanlivosťou lepku), ale čoraz častejšie po nich siahajú ľudia, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl a túžia si upiecť či uvariť jedlo, ktoré neobsahuje lepok. Bezlepkové pečenie odstraňuje tráviace problémy a preto sa pre mnohých ľudí stáva dobrovoľnou voľbou. Bielu múku v nich nahrádzajú spravidla ryžová múka, kukuričná múka a škrob, pohánková múka, tapiokový či zemiakový škrob.
Vyberte si zo širokého sortimentu zmesí a hravo zvládnete pripraviť:
- piškótové cestá (muffiny, bábovky, palacinky, krehké koláče, lístkové koláče, sušienky, venčeky)
- kysnuté cestá (koláče, záviny, croissanty, parené buchty, knedle, šišky, žemle, rožk)
- perníky a medovníky i perníkové muffiny
- múčne jedlá a cestoviny (vaječné a bezvaječné cestoviny, pirohy, halušky, šúľance, lokše, zahusťovanie polievok a omáčok)
- tmavý chlieba pečivo s pohánkou (rohlíky, bagety, žemle, pizza, ciabatta)
- svetlý chlieb a pečivo (rohlíky, bagety, žemle, pizza, ciabatta, croissanty, parené buchty, knedle)
Zvoľte si na pečenie bez lepku slovenskú kvalitu. Firma Imrich Goliaš – LIANA-GOLF pôsobí na trhu od roku 1992. Od svojho vzniku prešla rôznymi etapami vývoja a rozšírila výrobu o ochutené cukry, prášky na pečenie, varenie, konzervačné prípravky, sortiment bytovej chémie, stužovače, a ďalšie. Výrobky od tejto slovenskej firmy putujú do mnohých veľkoobchodných sieti, maloobchodov, ale aj cukrárom či pekárom.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Cukrárenské potreby Raslavice Liana
Hlavná 352/15
086 41 Raslavice