Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kombinovaná pedikúra s reflexnou terapiou či prevratným Rock Lac-om

4,9 / 5 Happy Foot Poprad  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

príjemná atmosféra, šikovná pani pedikérka:D

Monuella
Varianty (3)

Nohy nás nosia celý život a je len na nás, ako sa im za to odvďačíme. V salóne Happy Foot vám s tým radi pomôžu a o vaše nohy sa postarajú priam kráľovsky!

KOMBINOVANÁ PEDIKÚRA

Ide o obľúbenú kombináciu toho najlepšieho z klasickej mokrej a medicinálnej pedikúry. Je to najzložitejšie, ale zároveň najúčinnejšie ošetrenie chodidla, pri ktorom a používa skalpel (podľa uváženia pedikérky) ale aj prístrojové pomôcky.

REFLEXNÁ TERAPIA

Reflexná terapia využíva rad tlakových techník, ktorými stimuluje konkrétnu reflexnú oblasť chodidiel, s úmyslom vyvolať užitočnú odozvu v iných častiach tela. Reflexné body na chodidlách sú spojené s určitými časťami tela a tým, že sa tieto body stimulujú, sa po tele šíria vlny uvoľnenia. Táto terapia tak podporuje uzdravovanie pri závažnejších aj ľahších ochoreniach, ale slúži výborne aj k vyladeniu zdravého organizmu, uvoľnenie svalových aj iných kŕčov a detoxikáciu organizmu.

ROCK LAC

Rock Lac je revolúciou v nechtovej kozmetike. Je pevný ako gél lak, no na rozdiel od neho nie je potrebné nanášať spodnú a vrchnú vrstvu, takže nechty nie sú zbytočne hrubé a pôsobia prirodzene. Lak nechty krásne a šetrne spevní a navyše je jeho aplikácia veľmi rýchla. Okrem celoplošného lakovania je možná aj aplikácia francúzskej špičky.

Rock Lac na nohách vydrží až 21 dní! Netreba ho zbrusovať a tým pádom nezasahuje do prirodzenej štruktúry nechta. Odstraňuje sa špeciálnym odstraňovačom OFF REMOVER. 

Hore