Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

Francúzske mäsové teriny, paštéty a zeleninové tapenády

Variant:
90 g Francúzska kačacia terina (armaňak)
Ukončené
2,19 €

V cene variantu:

90 g Francúzska kačacia terina (armaňak)

  • Hmotnosť: 90 g
  • Zloženie: Kuracia pečienka, kačacie VSM (mechanicky spracované mäso) 25%, bravčové mäso, bravčové sadlo, Armagnac 0,8%, soľ, korenie, muškátový oriešok, korenie
  • Minimálna trvanlivosť: 12/2021
  • Krajina pôvodu: Francúzsko
  • Výživové údaje na 100 g:
    • Energetická hodnota: 1566,4 kJ / 379,3 kcal
    • Tuky: 36,5 g / z toho nasýtené mastné kyseliny 14,2 g
    • Sacharidy: 0,8 g / z toho cukry 0,2 g
    • Vlákniny: <0,4 g
    • Bielkoviny: 11,9 g
    • Soľ: 1,53 g 

Doručenie:

Osobný odber na prevádzke
Zadarmo (5 prac. dní)

Remax kuriér
4,68 € (5 prac. dní)

Miesto osobného odberu:

delikatesy-online.sk

Kráľovská 43, Šaľa

Osobný odber možný po predošlej telefonickej dohode s predajcom 

Otváracia doba: Nepravidelná - podľa dohody

Doručuje obchod:

FANTASTICKE !!!! odporucam kazdemu , mnammmmmm

Silvia Mikitová,

Francúzi skrátka vedia, ako ulahodiť chuťovým pohárikom. Vychutnajte si aj vy ich gurmánske špeciality, ktorých kvalita a chuť vás dostanú priam do gastromického raja!

TERINY

Francúzska terina je mäsový pokrm, ktorý sa pripravuje zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta a je dokonale lahodná.

  • Kačacia terina s hríbikmi

Kačacie mäso doplnené o chuť i vôňu hríbikov, navyše bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Kačacia terina s Armagnacom

Armagnac je špeciálny druh koňaku a v kombinácii s kačacím mäsom dodáva terine nezabudnuteľný zážitok. Kačacia terina nesklame ani na sviatočnom stole a je výborný doplnok k červenému vínu.

  • Kačacia terina s figami

Táto paštéta, kombinujúca chuť kačacieho mäsa s figami, je ľahko sladká a s červeným vínom sa vhodne doplňuje. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Jelenia terina

Máte radi zverinu? Potom je práve pre vás ideálna jelenia terina! Mäso vysokej kvality si doprajeme veľmi výnimočne, tak vyskúšajte zmenu s touto lahodnou terinou bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Kančia terina

Ďalšia z rady zverinových terín má výraznú chuť, ktorá lahodí všetkým gurmánom. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Králičia terina

Chcete zmenu? Tak zvoľte miesto tradičného kuracieho mäsa králičie. Touto jemnou králičou terinou dokonale spestríte rodinný jedálniček.

  • Prepeličia terina s hrozienkami

Ochutnajte, čo si pred sto rokmi dopriavala šľachta. Prepelička, hrozienka a biele víno, takúto kombináciu skrátka musíte ochutnať!

  • Farmárska terina

Príjemne vyvážená chuť jednej zo základných terín, ktorá sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Farmárska terina so zeleným korením

Farmárska terina so zeleným korením ponúka ľahko pikantnú chuť. Určite nič nepokazíte, keď si k nej doprajete pohárik lahodného moku. Takmer zabíjačková chuť s pálivým nádychom zeleného korenia uchváti každého.

  • Farmárska terina s pálivou paprikou Espelette

Táto farmárska terina nesklame svojou výraznou chuťou, zvlášť pri slávnostnom stole s pohárikom niečoho lahodného. Je ideálna pre tých, ktorí preferujú pikantné chute. 

  • Confit z bravčovej pečene s paprikou a olivami

Táto kačacia paštéta je sama o sebe lahôdkou. Vyskúšajte okorenenú obmenu s paprikou a olivami, ktoré dodávajú paštéte prívlastok chute a v kombinácii s dobrým vínom celý pôžitok ešte umocňujú. 

  • Francúzska naložená kuracia pečienka (armaňak)

Naložená kuracia pečienka má jemnú chuť doplnenú výnimočnosťou koňaku. Je dokonalá k vychutnaniu v pohodovej atmosfére, najlepšie s pohárikom dobrého vína.

TAPENÁDY

Tapenáda je francúzsky stredoveký vynález a znamená pasta/ paštéta. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si. Gastronomické možnosti sú takmer nekonečné!

  • Treščia pomazánka

Lahodná treščia špecialita pochádza z Provence, kde každý dom má svoj recept a tajomstvo. 

  • Sardinka s citrónom, confit

Provensálska sardináda s konfitovaným citrónom. Stačí jednoducho natrieť na plátok voňavého chleba potretého vrstvou masla.

  • Francúzska špecialita z tuniaka „Thoinade“ so sušenými paradajkami

Jednoduchý, autentický recept z tuniaka so sušenými paradajkami. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si!

  • Tapenáda z čiernych olív a bazalkou

Bazalka prináša v tomto recepte nádych typickej provensálskej čerstvosti a vynikajúcu rovnováhu medzi olivami a ančovičkami.

  • Pochúťka s kozím syrom a sušenými paradajkami

Kozí syr so sušenými paradajkami je skutočnou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si!

  • Pochúťka z cukiet a s parmezánom

Sladký, jemný recept, v ktorom sa parmezán a sušené paradajky miesia s cuketou. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu.

  • Pochúťka zo sušených paradajok

Nadpozemský pôžitok! Chuti sušených rajčín je skrátka veľmi ľahké podľahnúť.

  • Tapenáda zo zelených olív a s bazalkou

Gastronomické možnosti tejto dobroty sú takmer nekonečné – môžete ju pridať do šalátov, cestovín, pizzy alebo ju použiť k zeleninovým pokrmom, rybám, bielemu mäsu alebo na prípravu chuťoviek. 

  • Pochúťka z baklažánu " baklažánový kaviár“

Absolútna explózia chutí. Vyskúšajte aj vy tento pokrm známy po celom Stredomorí a dnes už po celom svete!

Inšpirujte sa aj ďalšími ponukami! Na jedno poštovné si teraz môžete objednať viacero produktov od predajcu delikatesy-online.sk

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Alvide s.r.o.

Kráľovská 34

927 01 Šaľa