














S týmto dochutením budú vaše jedlá ako Lussk!
Môže za to nielen fakt, že sa toto korenie robí poctivo v Českej republike, ale predovšetkým aj spôsob jeho výroby. Všetky koreniny totiž prechádzajú unikátnym procesom fermentácie - čerstvá zelenina i ovocie a bylinky zrejú v sude bez prístupu vzduchu až tri mesiace. To preto, aby kvasenie zvýraznilo ich chuť, vôňu i farbu.
„Chutné korenie, veľká ústretovosť pri objednávke,“ pochvaľovala si Blanka v novembri 2020.
Navyše sa fermantáciou násobia živiny a vytvárajú sa prospešné enzýmy, vitamín B a omega 3 mastné kyseliny. Celý tento zázrak sa dokonca konzervuje, a tým pádom má trvanlivosť do februára roku 2022.
Po procese fermentácie nastáva proces sušenia, ktoré prebieha pri izbovej teplote od 20 do 30 °C. Vďaka nízkej teplote si citrónová či medová aj ďalšie druhy solí a zmesí na polievku, ratatouille či kura zachovávajú maximum svojej chuti.
Tip: Korením môžete dodať štipku chuti do života nielen sebe, ale aj svojim blízkym. V ponuke sú totiž nielen samostatné balenia, ale aj darčekové krabičky, v ktorých sa ich skrýva rovno niekoľko.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Klára Skopal-Procházková
Mistřice 95
687 12 Bílovice u Uherského Hradiště
Česká republika