Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Online kurz Carvingfruit: dekoratívne vyrezávanie do ovocia a zeleniny

Prehľad ponuky

Varianty (3)

V cene

  • ONLINE KURZ Carvingfruit – dekoratívne vyrezávanie do ovocia a zeleniny
  • Kurz je zložený z 13 častí: (spolu 43 minút)
    - história carving fruitu
    - správne držanie nožíka
    - druhy náradia, rozdelenie
    - ostrenie nožíkov
    - zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny
    - paradajková ružička
    - fontána z paradajky
    - list z baklažánu a zo zeleru
    - kvet z kalerábu s pomocou dlátok
    - ružička z mrkvy
    - ružička z cvikle
    - ružička z uhorky a z mrkvy
    - otvorený kvet z kalerábu a z mrkvy
  • Prístup k online kurzu po dobu 14 dní 
  • Po skončení kurzu získate ABSOLVENTSKÚ LISTINU v PDF formáte
  • Kurz je vhodný pre úplných začiatočníkov, ale aj pre mierne pokročilých
  • Aktivácia online kurzu: Po zakúpení voucheru je potrebné poslať kód voucheru a vaše meno+priezvisko e‑mailom na: ronaldpoda@gmail.com
  • Po uplatnení voucheru vám bude aktivovaný prístup do online kurzu na 14 dní.
  • V prípade ďalších informácií nás prosím kontaktujte na tel. čísle: +421 915 600 707.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

25,00 € −60 % 9,99 €
25,00 € −60 % 9,99 €
45,00 € −78 % 9,99 €
45,00 € −78 % 9,99 €
40,00 € −75 % 9,99 €
40,00 € −75 % 9,99 €

Milujete, keď vami pripravené jedlo vyzerá krásne? Čo tak pozdvihnúť svoju gastronomickú vášeň na doslova umeleckú úroveň?

Na online kurze dekoratívneho vyrezávania do ovocia a zeleniny sa dozviete, ako premeniť obyčajné pokrmy na umelecké diela. V teoretickej časti kurzu sa oboznámite s druhmi náradia používaných na carving, technikou brúsenia i správneho držania nožíkov a taktiež zistíte, ako zachovať čerstvosť ovocia a zeleniny čo najdlhšie.

V rámci praktickej časti sa naučíte vyrezávať rýchle ozdoby, ale aj ružičky či rôzne kvety napríklad z paradajky, cvikly, mrkvy, či uhorky, reďkovky, manga alebo melónu. Stačí si vybrať ten správny variant podľa toho, aký druh ovocia či zeleniny sa chcete naučiť vyrezávať.

Dobre vedieť: Kurzy majú začiatočnícku až mierne pokročilú úroveň, sú vhodné napríklad pre kuchárov a cukrárov pracujúcich v studenej kuchyni. Určite ich však ocenia aj ľudia, ktorí skrátka majú radi prípravu jedla a chcú sa naučiť niečo nové – napríklad krásne ozdobiť sviatočný stôl alebo vytvoriť jedlú a zdravú kytičku. Po dokončení kurzu získate listinu potvrdzujúcu jeho úspešné absolvovanie. 

Hore