Zažite jedinečný deň v pražiarni kávy na seminári ROAST DAY
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 31. 12. 2021.
V cene
ROAST DAY – jedinečný deň v trnavskej pražiarni kávy pre 1 osobu
- Počas kurzu sa dozviete:
- Základné informácie o káve
- Botanické odrody kávy
- Pestovanie, zber a spracovanie kávy
- Fair Trade, bio kávy a specialty coffee
- Spôsoby praženia a aký je vplyv praženia na kávovníkové zrná
- Vybavenie pražiarne
- Praktickým bodom počas Roast day bude tzv. coffee tasting:
- Základ senzorickej výbavy
- Praktické ukážky praženia
- Proces a úrovne praženia
- Fyzikálne zmeny počas procesu praženia
- Degustácia kávy s dodržaním protokolových pravidiel
- V cene je ďalej zahrnuté:
- Celodenný prenájom priestorov
- Káva (100% Arabika, zmesi a výberové kávy)
- Ľahké občerstvenie a pitný režim
- Práca lektora
- Celkové trvanie: cca 7 hod.
Obmedzenie
- Minimálny počet osôb potrebný pre zrealizovanie kurzu: 4 osoby
- Rezervácia: Je potrebná rezervácia vopred na tel. čísle: +421 903 777 327 alebo na rakus@rmtrading.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle: +421 903 777 327 alebo na rakus@rmtrading.sk
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Túžite po vlastnej kaviarni či pražiarni, alebo len skrátka milujete dobrú kávu? Ak ste aspoň raz odpovedali „áno“, tento seminár v pražiarni EGOROASTER je pre vás ako stvorený!
Na celodennom seminári s názvom ROAST DAY sa dozviete množstvo zaujímavých informácií o rôznych odrodách kávy, spôsoboch jej pestovania, zberu i spracovania. Na vlastné čuchové a chuťové bunky zistíte, aký vplyv na kávové zrná majú rozličné typy praženia a získate ucelený prehľad o tom, čo je potrebné na vybavenie vlastnej pražiarne.
Tip: Kurz je vhodný pre každého, kto sa zaujíma o kávu, či už si chce v tomto odvetví založiť vlastné podnikanie, alebo je „iba“ náruživý kávičkár/ka. Voucher na seminár ROAST DAY preto zaručene poteší aj ako darček (napríklad k MDŽ).
Tento kurz je z väčšej časti teoretický, no počas jeho druhej časti s názvom „coffee tasting“ budete mať možnosť získať aj množstvo praktických skúseností. Zoznámite sa so základnou senzorickou výbavou pražiara a dozviete sa, k akým fyzikálnym zmenám dochádza počas praženia. Samozrejmosťou je aj ukážka tohto procesu a tešiť sa môžete aj na degustácie výsledného produktu s dodržaním protokolových pravidiel.
Dobre vedieť: Kurz rozdelený na teoretickú a praktickú časť trvá dokopy 7 hodín. V cene variantu je aj káva a výberové zmesi, s ktorými bude lektor predvádzať praktické ukážky. Počas trvania kurzu budete mať k dispozícii aj ľahké občerstvenie a pitný režim.