





Rýdzi nugát vyrobený v Česku: z pistácií, mandlí i lieskových orieškov
Prehľad ponuky






Predstavte si dve veci, ktoré milujete, a potom ich spojte dokopy. Čo dostanete? Predsa oriešky v nugáte!
Presne také dobroty vyrába šikovný cukrár Vlad Ryasnyy, ktorý má bohaté skúsenosti napríklad z IF Café alebo prestížneho podniku La Bottega. V ponuke sú mandle s madagarskou vanilkou, pekanové orechy s fleur de sel, pistácie s mandľovým marcipánom a karamelizované lieskové oriešky v nugáte. Nugát je vyrobený zo 100% orechovej pasty a prémiovej čokolády Barry Callebaut.
Tip: Maškrty môžu poslúžiť ako darček pre niekoho blízkeho, nezabudnite si však objednať aj pre seba, aby vám potom nebolo ľúto.
Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy
Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.
- V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
- Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
- V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
GSshop solution s. r. o.
Pražská 1
678 01 Blansko
Česká republika