Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Elektrická Aroma Lampa (Aroma Difuzér)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Miro

Dobrý deň.
Otázka pre golds.sk :
Zaujíma ma Vaša cenová politika. V Zľavomate uvádzate cenu napr. za Púčik/Tulipán 400 ml 35,99 € z pôvodných 59,99 €. Čiže zákazník kupuje tovar s predstavou, že ušetril 24 €… Na Vašej stránke máte cenu 36,99 € z pôvodných 40,99 € ! Cena výrobku pred zľavou je v Zľavomate umelo navýšená o 19 € !?! To je mierne povedané „zavádzanie“.

Otázka pre Zľavomat :
V Zľavomate zaplatím poštovné minimálne 1,99 € a tak ma výrobok v konečnom dôsledku vyjde o cca 1 € drahšie akokeby som si ho objednával priamo od výrobcu (dodávateľa). To v podstate neriešim, ale akú zľavu potom vlastne ponúkate? A čo vravíte na umelé navyšovanie pôvodných cien, keď tvrdíte, že ponuky preverujete?

Váš bývalý platinový zákazník (nakoľko ste už aj toto zmenili na Premium klub)

golds.sk

Dobrý deň, nejde o umelé navýšenie ceny. Akcia beží nejaký čas a hlavne sme prechádzali z inej stránky na túto. Zmenili sa teda okolnosti a zopár vecí. Skôr sme si neuvedomili že je na zlavomate taká cena. Určite nemáme za potreby „zavádzať“. Môžem potvrdiť že Zľavomat si tieto veci poctivo kontroluje a dostatočne aj buzeruje. Občas sa však niečo také stane, tiež to robí len človek.

Júlia Kováčová

Je možné si objednať iba oleje a ak áno, koľko je možné kúpiť na jedno poštovné?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Júlia,
v tomto prípade Vám odporúčame obrátiť sa priamo na poskytovateľa. Kontakt: info@golds.sk
+421 948 455 756

Pekný deň.

golds.sk

Dobrý deň pani Júlia, v ponuke máme oveľa viac olejov ako vidíte v tejto ponuke a množstvo je neobmedzené. V tejto ponuke je olej skôr ako doplnok aby si zákazník mohol k difuzéru dokúpiť ešte oleje v jednom poštovnom.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore