Mäso, mäsko, mäsíčko, ľúbim ťa nie máličko. Vychutnajte si naložené mäsové hody v reštaurácii PRUK.
Na výber máte tri ťažké váhové kategórie (varianty) dobrôt z bravčového či kuracieho mäsa. Ktorá z nich sa stane vašim šampiónom – 800 g rebrá s domácou BBQ glazúrou, 1500 g marinované bavorské koleno alebo 2500 g misa s rebrami, domácou klobásou, kuracími steakmi, vyprážanými krídlami a bravčovými rezňami?
Mňam, čo viac si priať? Predsa štedrú prílohu! Tešiť sa môžete na pečené zemiaky alebo aj hranolčeky či chlebík, nakladanú, sterilizovanú i čerstvú zeleninu, horčicu, chren, alebo cesnakovú omáčku – závisí od variantu, ktorý vyberiete pre seba a svojich priateľov, rodinu či kolegov.