Pečené mäsové špeciality: Rebrá, koleno, klobásy, steaky, krídla i rezne
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 14. 11. 2021.
V cene
- 800g Pečené bravčové rebierka zo slovenskej farmy s domácou BBQ glazúrou
- Pečené zemiaky
- Sterilizovaná zelenina
- Cesnaková omáčka (50ml)
- Červená cibuľka
- Rezervácia vopred nie je potrebná.
- Voucher je možné využiť na konzumáciu na prevádzke alebo osobný odber.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 14. 11. 2021.
V cene
- 1500g Marinované do chrumkava upečené bavorské koleno
- Košík chleba
- Nakladaná zelenina
- Horčica (50ml)
- Chren
- Rezervácia vopred nie je potrebná.
- Voucher je možné využiť na konzumáciu na prevádzke alebo osobný odber.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 14. 11. 2021.
V cene
- Obrovská mäsová misa pre 3–4 osoby
- Grilované bravčové rebierka, domáca klobása, vyprážané kuracie krídielká, grilované kuracie steaky, bravčové rezne (1500g)
- Opekané zemiaky
- Hranolčeky
- Nakladaná zelenina
- Košík chleba
- Horčica
- Chren
- Rezervácia vopred nie je potrebná.
- Voucher je možné využiť na konzumáciu na prevádzke alebo osobný odber.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Mäso, mäsko, mäsíčko, ľúbim ťa nie máličko. Vychutnajte si naložené mäsové hody v reštaurácii PRUK.
Na výber máte tri ťažké váhové kategórie (varianty) dobrôt z bravčového či kuracieho mäsa. Ktorá z nich sa stane vašim šampiónom – 800 g rebrá s domácou BBQ glazúrou, 1500 g marinované bavorské koleno alebo 2500 g misa s rebrami, domácou klobásou, kuracími steakmi, vyprážanými krídlami a bravčovými rezňami?
Mňam, čo viac si priať? Predsa štedrú prílohu! Tešiť sa môžete na pečené zemiaky alebo aj hranolčeky či chlebík, nakladanú, sterilizovanú i čerstvú zeleninu, horčicu, chren, alebo cesnakovú omáčku – závisí od variantu, ktorý vyberiete pre seba a svojich priateľov, rodinu či kolegov.