Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Profesionálna tlač fotografií formátu klasik

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Matúš Bednár

Dobrý deň

chcel by som zakúpiť 2× kalendár a 300 fotiek. Ak som to správne pochopil budem za to platiť 3× poštovné?

Colorland

Dobry den
postovne budete platit len raz – staci ze si vsetky tieto produktu vlozite do spolocneho nakupneho kosika
Z technických dôvodov nie je možné obrazy a hrnčeky objednať spolu s inými produktmi. Iné produkty je možné kombinovať (napr. fotoknihy a kalendáre).
Takze kalendare a fotky kludne mozete objednat spolu
Pekny den prajem

Danica Remeteiová

Celkom som nepochopila Vašu cenotvorbu. Na Zľavomate je uvedené, že cena fotiek (v mojom prípade 100 ks 10×15) je 6,99, Toľko som aj uhradila. Uvedená bola aj možnosť dopravy cez zásielkovňu. Na Vašej stránke pri zadaní kódu mi ešte vyskočil doplatok 5 € (objednávala som obyčajný fotopapier), zásielkovňu nebolo možné vybrať, To by som aj pochopila, že došlo pred Vianocami k problémom, ale uvádzať reklamu na cenu fotiek a pritom je to iba zľavový kupón, čo nikde nebolo na Zľavomate uvedené, je zavádzajúce a neférové. Určite to budem na Zľavomate reklamovať, ani nie kvôli cene, ale z princípu, aby ma takéto nemilé prekvapenie nepostretlo pri iných, drahších objednávkach.

Colorland

Dobry den
co sa tyka priplatku 5 euro, pravdepodobne mate zapnutu farebnu korekciu fotogradii – skontrolujte prosim „vyber vylepseni“ v kosiku
Zasielkovnu sme vypli v piatok v suvislosti s „lockdownom“ nakolko velka cast odbernych miest sa pozatvarala. V pripade dalsich otazok alebo pochybnosti kontaktujte nas na : info.sk@colorland.com

Silvia

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať: ak si kúpim viac kupónov (fotky, kalendár,magnetky), je možné zadať v jednej objednávke viac kupónov, alebo je potrebné všetko vytvoriť jednotlivo a teda platiť aj poštovné 3×? Dakujem

Colorland

Dobry den
je mozne zadat 3 kody v jednej objednavke. Kludne si mozete objednat v ramci jedneho postovneho aj viac produktov – napriklad fotky, magnetky, kalendare a knihy.
Nie je vsak mozne objednat spolu s ostatnymi vyrobkami hrnceky a fotoplatna – tieto produkty vzdy balime samomstatne.
V pripade otazo alebo pochybnosti, kontaktujte nas
Pekny den

Dominika Lenická

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako to funguje keď chcem objednať napr 300 ks fotiek. Je potrebné kúpiť 3 krát voucher a tým pádom platím aj 3 krát poštovné?

Colorland

Dobry den
je mozne zadat 3 kody v jednej objednavke. Kludne si mozete objednat v ramci jedneho postovneho aj viac produktov – napriklad fotky, kalendare a knihy.
V pripade otazo alebo pochybnosti, kontaktujte nas
Pekny den

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore