Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Zľava na neviditeľný zubný strojček INVISALIGN + bielenie zubov vo Family Dental Care

4,8 / 5 Family Dental Care (3 pobočky) Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
G.

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala, či je zľava na tých 4500 EUR, alebo sa urobí odhad ceny pre danú deformáciu zubov, lebo predpokladám, že pri väčších deformitách to môže stáť viac a pri niektorých menej. Či je potom tých 24 percent z inej sumy, ako 4500 EUR ? Napr. keď ide o dieťa s nízkou deformitou, teda aj menej dláh a kontrol, ako napr. pri deformitách, ktoré treba riešiť 4 roky.
Ďakujem

Family Dental Care

…dobry den – cena je 3.399€ sa full liecbu vratane 5r garancie a pripadnych dodatocnych dlah. Ak nam poslete kontakt, ozve sa Vam sestra z orthodoncie a vysvetli detaily 😉

Romi

Dobry den.
Na kolko splatok sa da posim Vas rozdelit suma 3399€?
Dakujem

Family Dental Care

…je to individualne – poslite nam vas tel.kontakt na office@familydentalcare.sk a my sa vam ozveme – nasledne skusime najst vyhovujuce riesenie ;-)

Nika

Dobrý deň, čo v prípade ak na prvej konzultácií zistíme, že invisalign pre mňa nie je vhodný? Bude mi vrátená cena za voucher?

Family Dental Care

…samozrejme, v tomto pripade je vam cena voucheru plne refundovana Zlavomatom.

Alex

Dobry den,chcela by som sa spytat,ze ked potrebujem vyrovnat iba dolnu celust,cena je rovnaka?ci musia sa vyrovnavat obe celuste,totizto horne zuby mam rovne a mam tam korunky na prednych 1,tak to by som nerada stym daco robila.Dakujem za odpoved.

Family Dental Care

Dobrý deň, cena kupónu zahrňuje liečbu oboch čeľustí. V prípade, že ma pacient správne postavenie zubov a ide iba o menšiu úpravu je možné vyrovnanie zubov iba v jednej čeľustí, kde cena za aparát záleží od množstva potrebných strojčekov na vyrovnanie. Najskôr by sme Vám doporučili absolvovať konzultáciu na základe, ktorej Vám budeme vedieť zhodnotiť a odporučiť potrebnú liečbu. Korunky na zuboch nemusia byt obmedzeným v čelustno-ortopedickej liečbe, ale podrobnejšie sa k tomu vieme vyjadriť na základe konzultácie.
S pozdravom team FDC

Samuel Ceselčík

Dobrý deň, nakoľko som momentálne v Nemecku, a prídem až v Apríli , môžem sa ku vám objednať , a následná zaplatiť túto liečbu , alebo treba prv uplatniť tento kupón, a následne sa objednať na konzultáciu? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Samuel,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pre bližšie informácie ohľadom Vašej otázky Vám odporúčame sa obrátiť priamo na prevádzku na tel.čísle uvedenom pri ponuke alebo na emailovej adrese office@familydentalcare.sk .

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Milan

Dobry den, je v cene strojceka zahrnuta cena retencnej liecby? V ponuke sa uvazda, ze nevzniknu ziadne dodatocne naklady. Standardnou sucastou Invisalign Full je aj retecna liecba.

Family Dental Care

Dobry den, Family Dental Care dokazalo v spolupraci s Invisalign nadstavit naozaj najlepsiu cenu na trhu za Full liecbu. Retencna faza – faza po liecbe, nie je sucastou ceny, avsak aj tu, mame pre Vas zabezpecenu najlpesiu cenu za retencne dlhy Vivera na SR trhu, a to 220€. Cize snazime sa byt absolutne transparentni a profesionalni… Tesime sa na Vas 😉

Beata Blehová

Dobrý deň,
v prípade, že si u Vás teraz kúpim zľavu a na konzultáciu sa viem dostať napr. až v apríli, a liečba sa začne po júli, aj v tom prípade dostanem zľavu? Ďakujem

Family Dental Care

Ano, bez problemov.

Katarína

Cena je za jednu čeľusť, alebo za obidve? Ďakujem!

Family Dental Care

Full liecba, obe celuste, 5rokov na akekolvek potrebne liecebne upravy/refinementy, ziadne dalsie skryte poplatky povas kontrolnych navstev… jednoducho, najlepsia cena a kvalita Invisalign liecby na trhu 🤷🏻‍♂️😉🥂 Tesime sa na Vas…

Marek

Dobry den. Prosim Vas da sa u platit aj na splatky? Ak ano ako to funguje . Dakujem za skoru odpoved

Family Dental Care

…dobrý deň, čo sa týka splátok máme pre Vás viacero variantov. Napíšte nám prosím na email: huckova@familydentalcare.sk, alebo nám pošlite Váš telefonický kontakt a my sa s Vami spojíme a vysvetlíme detaily. Budeme sa na Vás tešiť… ;-)

Michaela

Dobrý deň, prosím vás približne koľko návštev u vás by som musela absolvovať za celú liečbu?

Family Dental Care

Dobrý deň, pri liečbe Invisalign sa plánuje kontrola každé 2–3 mesiace. V prípade, že niekto nemá možnosť chodiť na kontrolu tak často, vieme liečebný plán individuálne prispôsobiť.S poz­dravom team FDC

Jana

Dobry den, vykonavate po skonceni liecby retenciu? Ak ano, aka je prosim cena retencnej dlahy a fixacneho drotika? Dakujem za odpoved.

Family Dental Care

Dobrý deň, ano – po skončení čelustno-ortopedickej liečby je potrebná retencia u každého pacienta. Cena retenčnej dlahy je 220 EUR (Vivera od Invisalign – vysoka kvalita a estetickosť). Retainer (drôtik) je 100 EUR. Pevne verím, že sme pomohli a budeme Vám vedieť všetko detailne vysvetliť a ukázať na konzultácii… Tešíme sa na Vás.

Peter

dobry den, uvadzate, ze je to cena za celu LIECBU. obsahuje balik/cena aj vstupne vysetrenie a priebezne kontroly? inak povedane, je niekde popis obsahu ponukaneho balika? dakujem

Family Dental Care

Dobry den, tak ako uvadzame – cena je finalna za celu liecbu, vratane vstupneho vysetrenia ako aj priebeznych kontrol…. Max. rozsah liecby je 5rokov, kde je ratane aj s moznostou potreby dodatocnych dlah v pripade zmeny situacie po ukonceni liecby… detaily vam vysvetlia pri konzultacii. Tesime sa na Vas.

Lenka

Dobry den, kedze som momentalne v pokrocilom stadiu tehotenstva, tuto ponuku budem moct realne vyuzit az buduci rok (vyhladovo najskor februar – marec). Je mozne kupon zakupit uz teraz a liecbu, vysetrenia atd. zacat az neskor, napr. v uvedenych terminoch alebo neskor? Dakujem za info!

Family Dental Care

…nie je to ziaden problem, budeme sa na vas tesit. ;-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore