Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Modrzewie Park Hotel***** uprostred krásneho smrekového parku – wellness a chutná strava

4,1 / 5 Modrzewie Park Hotel***** Poľské Pieniny - Poľsko (mapa)

Hodnotenie podniku Modrzewie Park Hotel*****

4,1 10×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Prostredie 4,3
86%
Personál 4,4
88%
Jedlo 4,2
84%
Wellness 2,9
57.142%
Voľnočasové služby 5,0
100%
Lokalita 4,1
82%
Priebeh rezervácie 3,7
73.334%

Filtre
Recenzia zákazníkov

Personál, izby, strava, prostredie vynikajúce. Obsluha fakt milá a na úrovni. Izby prekrásne, strava výborná aj ochota a služby.

Jednoznačne wellness. Studená , úplne studená voda v bazéne a vo vírivke, na 5* hotel neboli k dispozícii plachty do sauny. Wellness sme takýto ešte nemali a to chodíme na pobyty často.

Hodnotené: 20. januára 2023 – Rodina s väčšími deťmi
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Hrozne zimna voda bazene by som este akceptoval ale vo virivke tak to je vrchol… prisli sme na hotel na hotel

Hrozne zimna voda bazene by som este akceptoval ale vo virivke tak to je vrchol… prisli sme na hotel na hotel na hotely boli asi 3 auta a hotel duchov v ten den sme odidli na recepcii nikto takze sme nechali len kluce a napisali pozdrav samozrejme nikto ani nevolal ani nepisal neodporucam absolutne…

Hodnotené: 11. januára 2023 – Partneri
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Postele boli super aj ranajky boli dobre…
Personal mili, slusni…

Izba mensia, wellness o nicom. Jeden bazen v ktorom je studensia voda, virivka nefungovala, a jedna sucha a jedna parna sauna. Na 5* hotel sme cakali viac.
Druhykrat by som tam uz nesiel.

Hodnotené: 1. septembra 2022 – Veľká rodina
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Szczawnica a okolita príroda je krásna. Milý a prívetivý personál – najme slečna v hotelovej reštavrácii. Ale to bolo asi tak všetko

Najprv sme hotel nevedeli dlho nájsť – silno pršalo a navigácie/v aute ani Garmin ani Sygic/hotel nevedeli nájsť. Privítanie bolo milé. Izba bola na 2.poschodí situovaná do svahu malá a bez balkona. Pod oknami nám chodili ludia – udržba okolia – prevažne kosenie arealu a tak sme museli zaťahovať závesy, aby nám nepozerali do izby. A z kosenia bol patričný hluk. Ale to by sa dalo zvládnuť.
Keď sme išli na večeru tak sme tam boli samy/v celom hoteli bolo málo hostí. Bolo tam chladnejšie. 100PLN (cca 22€)/os/deň na využitie v hotelovej reštaurácii bolo asi tak na polievku a hlavný chod. Dezert a nápoj by sa už musel doplatiť. Jedlo bolo celkom chutné, ale nás neohúrilo. Pred týmto hotelom sme boli v 4 hviezdičkovom hotely v Zakopanom a tam boli večere predsa len o level vyššie ako tu a bolo to lacnejšie a v cene komplet predjedlo, polievka, hlavné jedlo aj dezert. Máličko sme priplácali za nápoje. Takže čakali sme tu trocha viac – veď to bolo aj o dosť drahšie. Ale obsluha bola veľmi ochotná a milá a robila čo mohla.
Welnes bol pre nás veľkým sklamaním. Malý, Keď je tam par ľudí, tak má človek pocit, že je tam plno. Vírivka polorozbitá. Ledva funguje. Malý bazén a voda svieža. Tvrdili nám, že má 26 C ale neverím tomu. Nik sa tam nehrnul. Sauny išli len prvý deň a keď sme tam boli druhý deň nebol vo velnes úplne nikto ani obsluha a nič nefungovalo. Voda v bazéne rovnako chladná. Raňajky boli nie bufetové stoly ale ako to už niekto spomínal – na tanieri nám doniesli 3 kolieska salámy, šunky, syrov a na druhom taniery zeleninu. A nebolo to najčerstvejšie. Na bufetovom stole boli cerealie, nejaké dzusy, chlieb a pečivo – par vecí. Ak chcel človek teplé – nápoje, alebo praženicu, omeletu atd. musel si objednať u obsluhy. Čo nám raňajky dosť predlžilo. Je vidno, že hotel kompenzuje malú návštevnosť rôznymi úspornými opatreniami. Je to proste poznať. Hotel sme zvolili aj kvoli kľudnému prostrediu. No najhoršie bolo, keď druhú noc nás i 1hod. v noci zobudil hluk a hurhaj a diskotéka z niektorej vedľajšej izby. Bol som to reklamovať na recepcii a slečna mi povedala, že ma chápe ale vyrozumel som, že stým nevie nič robiť. Tak sme to museli do rána pretrpieť. Ráno sme zistili, že to bola nejaká skupina mládeže z domácich, ktorí si prišli zrejme užiť. Už ráno sedeli na terase reštavrácie a opäť boli hluční a popíjali rôzny tvrdý alkohol. Opäť na 5 hviezdičkový hotel sa niečo také nemôže stať – to to by si mali ustrážiť. V noci som bol na WC a keď som spláchol začala tiecť voda a trvalo istú chvílu kým sa mi to podarilo zastaviť. Naozaj mnohé veci by si v hoteli žiadali už opravu či výmenu.
Bolo to pre nas sklamanie. Ten hotel vobec nezodpoveda 5 hviezdickam – skôr 3. A úplný vrchol bol na konci pobytu keď mali problém s uplatnením voyocheru zo Zlavomatu. Vraj nemáme polpenziu!!! A keď sme im ukázali voyocher tak mu zrejme nerozumeli. Ked som trval na tom, že nebudem platiť za niečo čo mám už zaplatené tak mi povedali, že nám uznaju polovičnú zľavu. Keď som ani stým nesuhlasil, tak pani na recepcii zas niečo preratavala a cenu zas znížila -v raj cena pobytu išla nahor a aj kurz zloteho sa zmenil a musime doplatiť za celý pobyt. Proste sme mali pocit, že za každú cenu chcú od nás dostať nejaké peniaze. Tak sme to nakoniec uhradili. Cely pobyt je pre nas veľkým sklamaním a toto to len podčiarkuje. Bol som cez Zlavomat i Slevomat na veľa pobytov ale tento predčí všetky. S takym niečím sme sa ešte nestretli. Ak si raz kupim pobyt a riadne ho zaplatím tak nemôžu žiadať odomna doplatiť cenu za pobyt, lebo oni zmenili ceny a zmenil sa kurz zloteho a ja som platil v eurách. Na to by mal byt zákazník upozornený, že cena pobytu je len orientačná a nie konečná. Potom by som si ale taký pobyt nezakupil. Pred tymto pobytom sme boli na pobyte v 4.hviezdickom hoteli v Zakopanom a to bolo o niecom inom. Oveľa lepšie a všetko v cene tak ako na voyochery a pobyt bol o 60eur lacnejší. Uplatnenie voyochera bez problemov. I keď i tu sme museli upozorniť na to, že máme polpenziu. Ale hneď to opravili. Radi si ten pobyt v Zakopanom niekedy v buducnosti zopakujeme. Ale pobyt v Modrzewie Park Hotel*****
Park Górny 2 Szczawnica určite nie. Tam by sme už nešli. Tie hviezdičky a cena nezodpovedá realite.

Hodnotené: 28. mája 2022 – Partneri
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Dobrý deň , rada by som opísala pobyt nasledovne .Ubytovanie uprostred smrekového parku......v okolí pár vysokých smrekov , len na vrchu mierne obschnuté ihličie.. Žiaden smrekový park. Ubytovanie nevhodné pre starších ľudí bez kondičky, hotel je skoro na úplnom vrchu kopca , dole je prechádzka v pohode , hore to starší nedajú .Pri príchode mi dali izbu na 3.poschodí bez balkóna, za príplatok 60eur som dostala na 2.poschodí s balkónom .V ponuke boli bohaté raňajky vo forme švédskych stolov, prvé raňajky len podľa výberu a potom na mise doniesli nejaké nárezy a trochu zeleniny. Ďalej by som odporúčala pobyt len otužilcom , pretože na raňajkách bola taká zima v jedálni , že som musela mať sako a hostia pri vedľajšom stole doniesli deťom hrubé pulóvriky. Tak isto aj v izbe bolo po celý čas zima, jedine teplo bolo v kúpeľni .Druhý deň boli raňajky také , aké boli v ponuke .Ja chápem , že keď je málo hostí, nedajú sa robiť bohaté raňajky, ale treba o tom informovať zákazníkov. A to platí aj pre cenovú ponuku izieb-cena pre izbu bez balóna, cena izby s balkónom.
Na hotel***** bolo veľa nedostatkov a pobyt nezodpovedal ponuke.
Vysoko hodnotím wellnes, perfektné prostredie , čisto, teplo , príjemne. Personál príjemný.

Hodnotené: 4. mája 2022
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Páčilo sa nám úplne všetko. Hotel je vkusne zrekonštruovaný, stále z neho dýcha atmosféra 30-tych rokov 🙂 Personál veľmi milý a ochotný, gastronómia hotový zážitok. Wellness menší, ale úplne postačuje. Celkovo nás prostredie hotela aj mestečka očarilo a určite sa sem ešte vrátime 😉

Hodnotené: 3. februára 2022 – Partneri
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku

Nadštandardný hotel zodpovedajúci 5 * v kúpeľnom meste. Blízko lyžiarske stredisko.

Hodnotené: 21. apríla 2020 – Partneri
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v krásnom 5* hoteli uprostred smrekového parku
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore