1/10
Vegánske alebo vegetariánske obedové menu v Góvinda reštaurácii v Košiciach
Prehľad ponuky
Varianty (1)
Termín
Platnosť do 9. 9. 2022.
V cene
- 400 g Vegánske ALEBO vegetariánske obedové menu podľa vlastného výberu pre 1 osobu
- 1 × 200 ml Polievka podľa dennej ponuky
- 1 × 200 g Tradičné hlavné jedlo SABJI (vegánske alebo vegetariánske) podľa dennej ponuky
- 1 × 70 g Príloha podľa aktuálnej ponuky (napr. Basmati ryža, pohánka, pšeno a pod.)
- 1 × 100 g Šalát podľa dennej ponuky
- 1 × 30 g Chutney podľa dennej ponuky (paradajková alebo ovocná)
- Aktuálna denná ponuka je zverejnená na webe: https://www.govinda.sk/govinda-kosice/aktualne-menu/
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Možnosť take away za príplatok.
- Aktuálna denná ponuka v Košiciach je zverejnená na webe: https://www.govinda.sk/govinda-kosice/aktualne-menu/
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo sms.
- Možnosť zabaliť jedlo na take away za príplatok 0,80€ (platba priamo na mieste).
Obsahuje nasledujúce alergény:
1 7
6,00 € −17 % 4,99 €
6,00 € −17 % 4,99 €
Máte radi bezmäsité špeciality? Ponorte sa do vegetariánskeho a vegánskeho sveta a ochutnajte menu v reštaurácii Góvinda. Zdravé, chutné a pestrofarebné vegetariánske a vegánske pokrmy si jednoducho zamilujete.
Receptúry špecialít z celého menu sú inšpirované najmä indickou, medzinárodnou, ale aj domácou kuchyňou. Tešiť sa môžete na plnohodnotný „karma free“ gurmánsky zážitok od polievky cez hlavné jedlo s prílohami a šalátom na záver. Vaše chuťové poháriky poteší až 400 gramová porcia zložená z tých najlahodnejších pokrmov.
Menu obsahuje:
- 1 × 200 ml Polievka podľa dennej ponuky
- 1 × 200 g Tradičné hlavné jedlo SABJI (vegánske alebo vegetariánske) podľa dennej ponuky
- 1 × 70 g Príloha podľa aktuálnej ponuky (napr. Basmati ryža, pohánka, pšeno a pod.)
- 1 × 100 g Šalát podľa dennej ponuky
- 1 × 30 g Chutney podľa dennej ponuky (paradajková alebo ovocná)
Dobre vedieť:
- Na prípravu jedál v Góvinde sa nepoužíva cibuľa ani cesnak – vďaka čomu sa dajú považovať za sátvické. V portfóliu používaných surovín by ste márne hľadali aj polotovary (okrem kompótov na chutney a paradajkového pretlaku). Na sladenie tu využívajú výhradne trstinový cukor a na solenie himalájsku soľ.
- Reštaurácia Góvinda je súčasťou celosvetovej siete spoločnosti ISKCON (Hnutie Hare Krišna), ktorá má prevádzky v 72 krajinách.