Jesenné degustačné menu pre dvoch v reštaurácii SUSHIHANIL
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 30. 11. 2022.
V cene
1 × 800 g Jesenné degustačné menu pre 2 osoby
- Teplá kuchyňa
- 30 g (2 ks) Harumaki – vyprážané vegetariánske rolky podávané so sweet chilli omáčkou /A: 1, 5, 11, 12/
- 40 g (2 ks) Gyoza smažená – tradičné japonské vyprážané taštičky plnené zmesou mletého mäsa /A: 1, 4, 11, 12/
- 350 g Ázijská kačica - ázijská kačica s figovo-slivkovým gélom podávaná s ryžou /A: 1, 6, 11/
- Sushi
- 180 g Queen roll – uhorka, avokádo, smotanový syr, obalená do plátkov lososa opečeného plameňom /A: 3, 4/
- 100 g Maki sake – losos /A: 4, 1/
- 100 g Maki kappa – uhorka /A: 1/
- UPOZORNENIE: REZERVÁCIA JE POTREBNÁ min. 1 DEŇ VOPRED!
Obmedzenie
- Voucher je možné uplatniť na konzumáciu v reštaurácii nasledovne:
- v pondelok až piatok od 13:00 do 18:00 hod.
- v sobotu a nedeľu od 11:00 do 19:00 hod.
- Rezervácia: Pre veľký záujem je nutné zrealizovať objednávku aspoň 1 deň vopred na tel. č.: +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631, prípadne e‑mailom na: rezervacie@sushihanil.sk. Pri objednávke uveďte kódu voucheru.
- Je možná konzumácia v reštaurácii alebo osobný odber.
- Pri osobnom odbere je účtovaný povinný manipulačný poplatok za balné.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- Povinný manipulačný poplatok za balné pri osobnom odbere: 2,50€ (v cene: taška, krabička, paličky, sójová omáčka)
- Zmenu rezervácie oznámte čo najskôr na tel. čísle +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!
Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské posedenia. Vychutnajte si skvelé jedlo v jednej z top reštaurácii na Slovensku, ktorá bola ocenená certifikátom Gurmán!
Hlavný sushi majster si pre Vás pripravil exkluzívne jesenné degustačné menu pre 2 osoby, ktoré premení váš obed či večeru na zdravý a dokonalý gurmánsky zážitok. Okrem čerstvého sushi bude pre vás pripravený aj typický jesenný pokrm – kačica, ktorú dopĺňajú lahodné gyozy a vyprážané rolky – Harumaki so sweet chilli omáčkou. Vychutnať si ho môžete v diskrétnom, kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj set len vyzdvihnite a urobte si ázijskú hostinu v pohodlí domova. Personál Vám za manipulačný príplatok pripraví všetky jedlá k osobnému odberu.
V rámci jesenného degustačného menu sú pre vás pripravené tieto dobroty:
- Harumaki – vyprážané vegetariánske rolky podávané so sweet chilli omáčkou
- Gyoza smažená – tradičné japonské vyprážané taštičky plnené zmesou mletého mäsa
- Ázijská kačica – ázijská kačica s figovo-slivkovým gélom podávaná s ryžou
-
Sushi:
- Queen roll – uhorka, avokádo, smotanový syr, obalená do plátkov lososa opečeného plameňom
- Maki sake – losos
- Maki kappa – uhorka
Vezmite svoju milovanú osobu a spoločne si doprajte dokonalý gurmánsky zážitok. Veď nie nadarmo sa hovorí, že skvelé jedlo sa najlepšie vychutnáva vo dvojici.
Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom. V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky – kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.
Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj sushi set deň vopred. Dobrú chuť! / Yoi aji!
Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska, zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba v jedení surových darov mora.
