Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand hotela PERMON****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Sima

V akom časovom intervale sa prosim Vas podávajú raňajky a večere?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Raňajky sa podávajú v čase 07:00 – 10:00 hod., večere 18:00 – 21:00 hod.. V prípade otázok môžete kontaktovať priamo hotel Pieris*** na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom kolektív hotela Pieris.

Jana

Dobrý deň, pokiaľ pobyt kúpim cez Zľavomat, vystaví mi potrebnú faktúru na účely uplatnenie rekreačného pobytu aj samotné hotelové zariadenie (pre istotu, ak by zamestnávateľ neakceptoval potvrdenie od Zľavomatu)?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Áno, doklad o absolvovaní pobytu (faktúru), ktorý odovzdáte potom zamestnávateľovi za účelom preplatenia príspevku na rekreáciu, Vám bude vystavený pri check-oute. Na recepcii treba uviesť na aké meno ubytovanej osoby chcete mať doklad vystavený. Na doklade bude uvedené meno, termín pobytu, typ pobytu, menný zoznam ubytovaných hostí (podľa občianskych dokladov predložených pri príchode), Vami uhradená záloha a daň za ubytovanie. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Lucia

Dobrý deň
Chceme si objednať pobyt pre 2 osoby a dve deti (1,8rokov)
A chcem sa opýtať ako je to zo stravou pre všetkých? Máme to v cene ?
Budeme mať raňajky aj večere?
A vstup do detského bázena pre 1 dieta čo je tam aj šmyklavka to je neobmedzene
A pre nás dospelých je vstup na wellnes a bazény tiež neobmedzené

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Popis pobytu je uvedený pri všetkých variantoch pobytu – v izbe Suite Mini (jediný typ izby s možnosťou prístelky) sú pobyty s polpenziou – pre všetky ubytované osoby. V cene pobytu je v rámci otváracej doby celodenný vstup do celého wellness hotela Permon**** (celá bazénová a saunová časť) podľa počtu prenocovaní. Každý vstup sa dá prerušiť na max. 60 minút. S pozdravom kolektív hotela Pieris.

Júlia Katonová

Dobrý večer prajem, bolo by možné urobiť check in aj skôr ako o 15:00? Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***


Dobrý de. Skorší check-in je možné rezervovať za doplatok 33,00 Eur – check-in je potom možný od 12:00 hod.. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Vikinka Velčická

Prosím vás o ktorej je check in a check out?
Sú k dispozícii aj osušky, ktoré si možme so sebou vziať do Permonu do welnes?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň pani Velčická. Chcek-in je od 15:00 hod., check-out do 11:00 hod.. Uteráky a plachty sa dávajú pri vstupe do wellness na balneorecepcii. S pozdravom kolektív hotela Pieris***

Žaneta

Dobrý deň, prosím vás ako je to u vás s bezlepkovou stravou?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Bezlepkovú stravu vieme zabezpečiť, odporúčame ale toto diétne obmedzenie uviesť pri rezervácii pobytu. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Simona

Dobrý deň dostala som kupón 50% (360€) na 2 noci akcia na pobyt v hoteli Pieris so vstupom do wellness grand hotela permon pre dve osoby chcem sa opýtať ako uplatniť kupón?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Uvedený kupón sa nedá uplatniť cez Zľavomat. V prípade záujmu o bližšie informácie kontaktujte priamo hotel Pieris na adrese uvedenej na zadnej strane kupónu – rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom kolektív hotela Pieris.

Milka

Dobrý deň.
Dalo by sa ubytovať spolu s manželom aj našu dospelú dcéru ?
Ďakujem.

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Ubytovanie pre tri osoby je možné v izbe Suite Mini Standard/Superior – v izbe sa nachádza spálňa s manželskou posteľou a menšia obývacia miestnosť s rozťahovacím gaučom, vhodným ako prístelka pre dospelú osobu. Voucher na tento typ izby je možné zakúpiť pre tri osoby. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Zita

Dobrý deň prajem. Je možné ubytovať sa aj v Dvojlôžkovej izbe s dieťaťom do 3r. bez prístelky? Samozrejme príplatok by sme uhradili. Ďakujem

Hotel PIERIS***


Dobrý deň, vedeli by sme to akceptovať. Informáciu prosíme uviesť pri rezervácii v poznámke.

Mária

Dobrý deň,
prosim Vás, ako sa k Vám dostanem z Bratislavy autobusom/vlakom? Predpokladám, že by som šla do L. Mikuláša a potom ako? Ďakujem.

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris.



Ďalej sa k nám viete dostať autobusom z Liptovského Mikuláša – Smer Pribylina/Permon.



V prípade potreby po Vás vieme poslať aj auto. Cena do LM je 36€.

Mária

Dobry den,
prosim Vas, vstup do Wellness raz za den sa vztahuje na izbu alebo na osoby? Napr. jedna osoba moze ist o jednej a druha o piatej? Alebo obe osoby musia ist v rovnakom case? Dakujem.

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Na recepcii Vám vedia vystaviť dva hotelové preukazy (každý pre jednu osobu), do wellness tak môžete ísť každá osoba samostatne. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Juraj Juhasz

Dobrý deň prosím Vas nachádza sa u vás aj detský kútik? Prípadne je možnosť využívať detsky kútik v hotely Permon?
Ďakujem

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris,



žiaľ u nás sa detský kútik nenachádza ale máte možnosť využiť ten v Permone.

viera

mam kupony z predajne lidl cez zlavomat ,ako ich mam uplatnit,?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Kupóny je možné využiť pri nákupe služieb alebo tovaru cez Zľavomat.sk . V prípade otázok o možnosti a spôsobe ich využitia kontaktujte prosíme priamo Zľavomat – podpora@zlavomat.sk . S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Viera,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Najskôr je potrebné si kredity nahrať do Vašej Lidl peňaženky: https://zlavomat.sk/lidl Kredity sú obmedzené na nákup do maximálnej výšky zľavy 10%. To znamená, že ak máte v peňaženke 100 €, a nakúpite za 10 €, môžete využiť maximálne 1 € na túto objednávku z peňaženky. Ak kupujete niečo za 1000 €, tak môžete použiť celú stovku.

Objednávku je potrebné vytvárať počas toho ako budete prihlásený pod Vašim zákazníckym účtom. V časti platba pri objednávke následne môžete použiť Vaše kredity zakliknutím políčka Uplatniť X kreditov z Lidl peňaženky.

Lidl kredity sa nedajú kombinovať s inými druhmi kreditov ani so zľavovými kódmi a ich platnosť je do 31.7.2023.

Prajem pekný deň.

Lenka

Dobrý deň,
mali by sme s manželom záujem o Pobyt s POLPENZIOU v jednoposteľovej izbe (po rozložení je posteľ vhodná aj pre 2 osoby). Mohla by som Vás poprosiť o fotky postele a izby?
Je posteľ pohodlná pre dve dospelé osoby?
ďakujem za Vašu odpoveď
 Lenka

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris***,



fotky izieb nájdete na našej stránke podbanskeresort.sk v sekcii apartmány/izby.

Lucia

Dobrý deň. Odkedy dokedy je možné počas pobytu využívať wellness? Akým spôsobom a ako často je zabezpečená doprava do hotela Permon? Ďakujem

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris.



Wellness Grand hotela Permon**** je momentálne k dispozícii v rámci otváracích hodín:



utorok – piatok (okrem: sobota – pondelok, sviatky a prázdniny SK) : 13:00–21:30



sobota – pondelok : 10:00–21:30



Wellness hotela Pieris je momentálne k dispozícii v rámci otváracích hodín:



pondelok – piatok (okrem: sobota – nedeľa, sviatky a prázdniny SK) : 13:00–21:30



sobota – nedeľa : 09:00–20:45



Bezplatnú rezortnú dopravu momentálne ponúkame denne od 7:00 do 22:00.

Roland Urgošík

Dobrý deň, hotel Pieris je s hotelom grand Permon nejak prepojený keď že sa v ňom nachádza wellness?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris***,



s Grand hotelom Permon**** sme jeden rezort a v rámci našich pobytov ponúkame teda aj wellness v SPA Paradise v Permone.

Jana Ďurčíková

Dobry den, nebolo by prosim mozne rozsirit kalkulacku tak aby v nej bolo mozne zadat aj 2 deti s patricnym doplatkom, ved zlavomat je tomu prisposobeny. Takto je to velmi neprakticke, najma ak by som chcela pouzit napr kredity z benefitov od zamestnavatela. Na to, co doplacsm v hoteli to neviem pouzit.

Hotel PIERIS***


Dobrý deň z hotela Pieris***.



Žiaľ, zľavomat je nastavený len tak, že v rezervácii viete pridať len 3 osoby. Faktúru pre zamestnávateľa Vám vieme vystaviť pre všetky 4 osoby, teda aj s tou osobou, ktorú by ste doplácali na mieste.

Anna

Dá sa celodenný vstup do wellness Grand hotela Permon využiť aj v den odchodu?

Hotel PIERIS***


Dobrý deň. Celodenný vstup môžete využiť aj v deň odchodu.

petra Balgova

Dobrý pod večer možu aj deti kam chcu

Hotel PIERIS***


Dobrý deň pani Balgova, poprosíme o bližšie špecifikovanie otázky.

Jarmila

Dobry den,
Chcela by som sa opytat ci je mozne sa ubytovat s dvomi detmi, 7 a 2 roky? 2 rocna by bola pri rodicoch.

Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Jarmila. Ubytovanie s deťmi je možné v izbe Suite Mini Standard/Superior – v izbe je spálňa s manželskou posteľou a menšia obývacia miestnosť s rozťahovacím gaučom, vhodným ako prístelka pre dve deti do 12 rokov. Pri kúpe voucheru zo Zľavomatu je možné zakúpiť voucher pre tri osoby. Ďalšiu osobu (dieťa) je potrebné uviesť do poznámky aj s jeho vekom a doplatok za pobyt sa následne uhrádza na recepcii hotela Pieris. S pozdravom kolektív hotela Pieris.

Miroslava

Dobrý deň prajem, check sa opýtať, či je možné umiestniť na suit apartmán aj 3 deti k 2 dospelým osobám, samozrejme za doplatok. Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris***. Možné to je, avšak záleží na veku detí a taktiež tretie dieťa by prípadne muselo spať pri rodičoch alebo v detskej postieľke.

Vilo

Dobrý deň
Dá sa u vás uplatniť rekreačný poukaz?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, doklad o absolvovaní pobytu (faktúru), ktorý odovzdáte potom zamestnávateľovi za účelom preplatenia príspevku na rekreáciu, Vám bude vystavený pri check-oute. Na recepcii treba uviesť na aké meno ubytovanej osoby chcete mať doklad vystavený. Na doklade bude uvedené meno, termín pobytu, typ pobytu, menný zoznam ubytovaných hostí (podľa občianskych dokladov predložených pri príchode), Vami uhradená záloha a daň za ubytovanie. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Angelika

Dobrý deň,

je možné v hoteli ubytovanie so psom? Malá rasa, do 3 kg.

Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris***, žiaľ, ubytovanie so psom nie je možné.

Agata

chcem sa spytat deti mozu ist na tento welnws pobyt

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Agata. Áno, deti sa tiež môžu zúčastniť wellness pobytu. Deti do 6r. môžu navštíviť len bazénovú časť welless centra hotela Permon****, deti do 12 rokov môžu využívať aj saunovú časť – denne do 18:00 hod.. Doplatky za deti sú uvedené aj na Zľavomate. S pozdravom kolektív hotela Pieris***.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore