Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zbavte sa vianočného stresu a doprajte si súkromný wellness v hoteli Modena***

4,7 / 5 Wellness SPA Hotel Modena*** Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Jana

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať pár otázok: Jedna sa o súkromný wellness kde budeme s manželom sami? V recenziách čítam, že sa tam stretli viaceré páry naraz. Ako to prosím teda funguje?
Je možné zmeniť termín v prípade, že napr.parná sauna nebude fungovať? Viete na toto dopredu upozorniť ešte pred dostavením sa na termín, prípadne zmeniť termín ak je nejaká časť vybavenia nefunkčná?
Šatňa a toalety sú tiež súkromné?
Ďakujem pekne za informacie.
 Jana

Hotel Modena *** nový wellness

Dobrý deň, samotný wellness máme súkromný. Chodba pred wellness a šatne sú spoločné aj s hosťami v druhom wellness. Máme to nastavené tak, aby sa vzájomne nestretávali avšak stane sa, že na nejaký termín meškajú alebo sa zdržia dlhšie v šatniach. Ak vieme o skutočnosti, že by bola nejaká vada vo wellness, určite Vás budeme kontaktovať a ponúkneme Vám možnosť presunutia termínu. Ak sa naskytne nejaká takáto vada až počas Vášho pobytu, taktiež Vám ponúkneme kompenzáciu v podobe voucheru, ktorý bude platný na 6 mesiacov alebo presun na ďalší dátum. Ako som už informoval šatne súkromné nie su. Toalety áno, sú zvlášť toalety pre wellness Spa a zvlášť pre wellnes Relax. Ak Vám ešte niečo nie je jasné kľudne nám napíšte a my radi odpovieme. S pozdravom, – Daniel Janovič Wellness Hotel Modena*** Mob: +421 948 99 84 88 E-mail: modena@hotelmodena.sk Web: www.hotelmodena.sk instagram/facebook: @hotel_modena Vlčie Hrdlo 1/A, 824 12 Bratislava

Matúš Rácz

Dobrý, je vstup do wellness podmienený vekom? Ďakujem

Hotel Modena *** nový wellness

Dobrý deň,
vstup je možný od 10 rokov alebo nad 130cm.
S pozdravom,
recepcia Hotel Modena***

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore