Fantastický lososový set pre 2 osoby v SUSHIHANIL
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 30. 6. 2023.
V cene
850 g Lososový sushi set pre 2 osoby
- 250 g Futo maki tempura salmon (10 ks) – riasa, ryža, sriracha, rukola, losos, japonská omeleta, preliata spice omáčkou /A: 1, 4/
- 220 g Uramaki salmon tartare (8 ks) – riasa, ryža, in: philadelphia, rukola, uhorka, out: yuzu sezam, lososový tatarák /A: 4, 10/
- 250 g Onigiri salmon (2 ks) – riasa, ryža, grilovaný losos, rukola, majonéza, avokádo /A: 3, 4/
- 30 g Nigiri salmon (4 ks) – ryža, losos, riasa, kaviár /A: 1, 4/
- 100 g Maki salmon (6 ks) – ryža, riasa losos /A: 1, 4/
Obmedzenie
- UPOZORNENIE: Voucher nie je možné uplatniť v dňoch:
- 23. 12. 2022 – 02. 01. 2023 (vrátane)
- 14. 2. 2023 – 15. 02. 2023 (vrátane)
- 7. 4. 2023 – 10. 4. 2023 (vrátane)
- Voucher je možné uplatniť pri priamej konzumácii v reštaurácii nasledovne:
- v pondelok až piatok od 13:00 do 18:00 hod.
- v sobotu a nedeľu od 11:00 do 19:00 hod.
- Rezervácia: Pre veľký záujem je nutné zrealizovať objednávku aspoň 1 deň vopred na tel. č.: +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631, prípadne e‑mailom na: rezervacie@sushihanil.sk. Pri objednávke uveďte kódu voucheru.
- Je možná konzumácia v reštaurácii alebo osobný odber.
- Pri osobnom odbere je účtovaný povinný manipulačný poplatok za balné.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- Povinný manipulačný poplatok za balné pri osobnom odbere: 2,50€ (v cene: taška, krabička, paličky, sójová omáčka)
- Zmenu rezervácie oznámte čo najskôr na tel. čísle +421 41 516 67 11 alebo +421 904 574 631.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!
Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské posedenia. Vychutnajte si skvelé jedlo v jednej z top reštaurácii na Slovensku, ktorá bola ocenená certifikátom Gurmán!
Hlavný sushi majster si pre Vás pripravil exkluzívny lososový sushi set, ktorý premení váš obed či večeru na zdravý a dokonalý gurmánsky zážitok. Vychutnať si ho môžete v diskrétnom, kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj set len vyzdvihnite a urobte si ázijskú hostinu v pohodlí domova. Personál Vám za manipulačný príplatok pripraví jedlo k osobnému odberu.
V rámci lahodného lososového sushi setu sú pre vás pripravené tieto dobroty:
- 10 ks Futo maki tempura salmon - riasa, ryža, sriracha, rukola, losos, japonská omeleta, preliata spice omáčkou
- 8 ks Uramaki salmon tartare – riasa, ryža, in: philadelphia, rukola, uhorka, out: yuzu sezam, lososový tatarák
- 2 ks Onigiri salmon – riasa, ryža, grilovaný losos, rukola, majonéza, avokádo
- 4 ks Nigiri salmon – ryža, losos, riasa, kaviár
- 6 ks Maki salmon - ryža, riasa losos
Vezmite svoju milovanú osobu a spoločne si doprajte dokonalý gurmánsky zážitok. Veď nie nadarmo sa hovorí, že skvelé jedlo sa najlepšie vychutnáva vo dvojici.
Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom. V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky – kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.
Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj sushi set deň vopred. Dobrú chuť! / Yoi aji!
Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska, zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba v jedení surových darov mora.
