Až 2 kg Rebierok v Alžbetke pre štyroch a k tomu dobré pivko
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 7. 3. 2023.
V cene
- 2000 g Rebierka marinované v BBQ
- 200 g Kyslá príloha
- Veľký košík kváskového chleba
- 4 × 0,5 l Svetlé pivo Komín 11°
Obmedzenie
- Voucher je možné využiť PON – PIA od 14:00 – 19.00 hod a cez víkend podľa otváracích hodín.
- Voucher je možné využiť na základe vopred vytvorenej telefonickej rezervácie.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred na telefónnom čísle +421 905 534 102.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Poznáte tú dilemu. Prídete do Alžbetky na dobré pivko a k tomu sa priam žiada niečo poriadne na zahryznutie. Ale čo si dať? Predsa najlepšie BBQ rebierka široko ďaleko.
Alžbetka vám touto ponukou ukončí akúkoľvek dilemu. Pozvite kamošov či kolegov na parádne hody a vychutnajte si poriadne pečené rebrá! Čakajú na vás dozlatista upečené bravčové rebrá marinované v BBQ omáčke. Dokopy až 2 000 gramov mäsa! Túto šťavnatú sonátu plnú vôní dopĺňa kyslá príloha a, samozrejme, čerstvý chlebík.
Bez piva to nepôjde!
K mäsu dostanete štyri krásne orosené svetlé ležiaky Komín 11%. Pivká značky Komín si vyrába samotný pivovar, varí ich tradičným spôsobom na dva rmuty z moravského humnového sladu a chmeľov zo žateckej oblasti. Komín 11% sa výborne hodí na celovečerné popíjanie, ale aj na príležitostné vychutnávanie poctivej klasiky.
Pre pivných degustátorov máme aj ďalšiu dobrú správu: V Alžbetke sa nachádza multitap s 12-timi pípami, kde sa pravidelne v priebehu dňa striedajú rôzne druhy piva. Vlastnú značku Komín dopĺňajú ďalšie pivá zo slovenských či českých remeselných pivovarov. V malebnom prostredí Mestského pivovaru Alžbetka si splní svoj sen náročný pivný degustátor, zvedavý gastronomický turista i milovník výborného jedla.