Jelení steak s pečenými baby zemiakmi a šípkovou omáčkou
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 30. 9. 2023.
V cene
- 1 × 200 g Jelení steak
- 1 × 100 g Pečené baby zemiaky
- šípková omáčka ALEBO omáčka podľa dennej ponuky
- Rezervácia: Je potrebná rezervácia min. 24 hod. vopred na tel. čísle 0911 247 107.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na rezervovaný termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle 0911 247 107.
Neobsahuje alergény.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Čo vznikne, keď sa spojí nádherné prostredie v lone prírody s výnimočným jedlom z lokálnych surovín inšpirovaným Francúzskom? Ultimátny gastronomický zážitok, ktorý by bola škoda premeškať!
Prijmite pozvanie do reštaurácie Bodliak, ktorá sa nachádza v malebnej podhorskej obci Žiar na úpätí Západných Tatier a nechajte sa rozmaznávať výnimočným jedlom. Čaká vás lahodný jelení steak s pečenými baby zemiačikmi a šípkovou omáčkou. Už viete, koho na túto dobrotu pozvete?
Reštauráciu obklopujú lesy, hory a krásna príroda a pritom sa nachádza len na skok od tých najväčším turistických ťahúňov Liptova – Medvedej štôlne, Liptovského Mikuláša či Tatralandie. Majitelia reštaurácie a ubytovania Bodliak si nadovšetko cenia prírodu a snažia sa ju zaťažovať čo najmenej.
Prečo práve reštaurácia a ubytovanie Bodliak?
- Suroviny pochádzajú prevažne od lokálnych slovenských producentov (vrátane mäsa)
- Odpad sa recykluje, zbytky z raňajok kompostujú
- Čistiace prostriedky rozrábajú z koncentrátov slovenskej výroby (sú prírodné) opakovane do vlastných nádob
- Pokiaľ to ročné obdobie dovolí, zeleninu a ovocie podávajú výlučne zo slovenských sadov a záhrad.
- Pri Bodliaku sa nachádza niekoľko malých bylinkových záhrad, z ktorých čerpajú čerstvé bylinky do limonád, či mnoho ovocných kríkov s malinami, černicami či jahodami
- Pečivo pochádza z mikulášskych pekárni
- Vajíčka preferujú z lokálnych chovov
Pochúťky sú inšpirované najmä francúzskou kuchyňou, kuchári však preferujú lokálne suroviny, pri ktorých vedia zaručiť absolútnu čerstvosť. Reštaurácia vám vie vyjsť v ústrety a pripravia vám tu aj bezlaktózové či bezlepkové jedlá. Kapacitu reštaurácie je 32 miest, v prípade osláv a iných udalostí, je možné ju navýšiť až na 45 miest. Reštauráciu obklopujú dve veľké terasy.
Vítané sú aj deti! V Bodliaku na ne čaká detský kútik, vonkajšie detské ihrisko a 50 spoločenských hier, ktoré si môžete zadarmo vypožičať. Samozrejmosťou sú detské stoličky. Rodičov naopak najviac poteší veľké monitorované parkovisko priamo pri objekte.
Aké špecialitky tu môžete ochutnať?
- dobroty k pivu či vínu
- remeselné teplé a studené limonády od slovenskej značky Herbert
- remeselné alko aj nealko
- nealkoholické čapované pivo Nilio (výroba v Liptovskom Mikuláši)
- kvalitné biele vína z rodinného vinárstva Srholec (Mikulov- Morava)
- červené vína z vinných pivníc v Svätom Jure-Chowaniec & Krajčírovič