Sezónne degustačné menu u Matyšáka: Dva alebo tri chody so šumivým vínom
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 7. 7. 2023.
V cene
Hlavné jedlo:
- 1 × 220 g Guláš z karpatského jeleňa, karlovarská knedľa (A: 1, 3, 7)
Dezert:
- 1 × 130 g Domáce tvarohové guľky, malinové coulies, zmrzlina z pretaveného masla (A: 1, 3, 7)
Welcome drink:
- 1 × 1,5 dcl Biele šumivé víno Momento
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. č. +421 918 180 003.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 7. 7. 2023.
V cene
Polievka:
- 1 × 250 ml Špargľová krémová polievka, krutóny (A: 1, 3, 7)
Hlavné jedlo:
- 1 × 160 g Pečený zubáč na masle, krúpy, špenát, citrónový demiglace (A: 1, 7)
Dezert:
- 1 × 130 g Domáce tvarohové guľky, malinové coulies, zmrzlina z pretaveného masla (A: 1, 3, 7)
Welcome drink:
- 1 × 1,5 dcl Biele šumivé víno Momento
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. č. +421 918 180 003.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Keď vám dôjdu slová, prejavte svoju lásku varením. A ak neviete alebo nemáte náladu variť, vezmite toho, na kom vám záleží do výnimočnej reštaurácie Grill & Wine.
Nechajte sa omámiť starostlivo zostaveným degustačným menu, ktoré sprevádza slovenské prosečko Momento priamo z Matyšákovho vinárstva. Na výber máte dvoj alebo trojchodové menu, ktoré rešpektuje sezónu a využíva vo veľkej miere lokálne suroviny. Kuchyňu má pod palcom uznávaný slovenský šéfkuchár Tomáš Sipos a vy sa tak môžete tešiť na skutočné kulinárske nebo.
V rámci dvojchodového menu ochutnáte guláš z karpatského jeleňa s karlovarskou knedľou. Trojchodové menu ponúka krémovú špargľovú polievku a pečeného zubáča na masle s krúpami a špenátom. Oba menu ukončí famózny dezert inšpirovaný kuchyňou našich starých mám – tvarohové guľky s malinovým coulies a zmrzlinou z pretaveného masla.
Už viete, koho potešíte pozvánkou na túto večeru plnú slastných vôní a chutí?
Grill & Wine restaurant
Grill & Wine restaurant je novým konceptom v portfóliu oceneniami ovenčených reštaurácií vinára Petra Matyšáka. Nachádza sa pod známych hotelom Matyšák na Pražskej. Priestor zážitkovej reštaurácie Grill & Wine dýcha dávnou históriou. Priamo vedľa vás sa bude skrývať skutočný unikát – jedna z najväčších vínnych pivníc v strednej Európe pochádzajúca z roku 1904. V pivnici dozrievajú skutočné archívne klenoty, dokopy je tu uskladnených viac než 30 000 fliaš.
Reštaurácia dôkladne vyberá suroviny s cieľom podávať len to najkvalitnejšie na váš stôl. Kupujú len celé prasatá, jahňatá, teľatá a jalovice s bio certifikátom, ktoré spracovávajú priamo v reštaurácii. O vaše pohodlie sa postará špičkový a priateľský personál. Pravidelné hudobné vystúpenia znásobujú a dopĺňajú zážitok všetkých zmyslov tak, že sa každá vaša návšteva stane unikátnym zážitkom.
Hotelová reštaurácia Matyšák získala množstvo ocenení za najlepšiu hotelovú reštauráciu na Slovensku a stala sa doslova pútnickým miestom slovenských a zahraničných gurmánov. Navštívili ju aj nemeckí milionári Geissenovci.