Ponuku Škola varenia s degustáciou alebo workshop sabráže môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Škola varenia s degustáciou alebo workshop sabráže

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Prehľad ponuky

Varianty (2)
  • Workshop sabráže + 1 fľaša 0,75 l Soligo Treviso EXTRA DRY
  • 1 × cca 100 g Nárezová doska (provolone, manchego, prosciutto, salami milano, olivy)
  • 1 x Džbán vody
  • Trvanie: cca 60 minút
  • Termín konania: každý piatok od 18:00 na základe vopred vytvorenej rezervácie 

Obmedzenie

  • Voucher platí pre 1 osobu.
  • Voucher môže využiť len osoba staršia ako 18 rokov.
  • Minimálny počet účastníkov je 5 ľudí.
  • V prípade nenaplnenia minimálnej kapacity, zákazník bude informovaný o presunutí termínu. 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia vopred na tel. č. +421 903 613 000.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 903 613 000.

Obsahuje nasledujúce alergény:

7 12

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

19,90 €
19,90 €
44,90 €
44,90 €
Čo si uvaríte, to si aj zjete :)
Nádherná poloha pri Chorvátskom ramene
Profesionálni a prívetiví školitelia

Prijmite pozvanie do talianskej reštaurácie Portofino v srdci Petržalky a spoznajte fintičky profesionálnych someliérov a šéfkuchárov.

Workshop sabráže

Radi prekvapujete svojich hostí a priateľov počas osláv či výročí? Z tohto im padne sánka! V reštaurácii Portofino vás skúsený someliér naučí, ako otvoriť fľašu šumivého vína pomocou šable. Táto unikátna technika sa nazýva sabráž. Technika vznikla počas napoleonských vojen, keď mali Francúzi mnoho dôvodom oslavovať víťazstvo aj zapíjať porážku. Po bitke vysmädnutí vojaci odsekávali hrdlá fliaš, aby sa mohli čo najskôr napiť.

Počas workshopu v reštaurácii Portofino budete odsekávať hrdlo fľaši Soligo Treviso EXTRA DRY. Ak sa vám sek podarí, budete si môcť víno aj vychutnať. K vínu sa bude podávať doska plná talianskych pochúťok – syrov, prosciutta, salami milano a olív.

Dobre vedieť: Workshop sa koná každý piatok od 18:00 na základe vopred vytvorenej rezervácie, minimálny počet účastníkov je 5 ľudí.

Škola varenia

Patríte k tým, ktorí radšej udivujú okolie svojím kulinárskym majstrovstvom? Rozšírte si obzory a naučte sa, ako sa pripravujú vychýrené talianske špeciality. Pod vedením skúseného kuchára sa naučíte ako čistiť aj pripravovať krevety, a ako si vyrobiť fantastické domáce cestoviny. Vaše dielo si budete môcť aj vychutnať a rozhodnúť sa, či ho zaradíte do svojho jedálnička. K práci budete usrkávať z kvalitného alko (Domus Picta Treviso BRUT) či nealko welcome drinku (Bobulino).

Čo sa bude variť?

  • Predjedlo: Krevety na bielom víne, čerstvá rukola
  • Hlavné jedlo: Domáce tortellini, tekvica, ricotta, pečené portobello, šalotková omáčka
  • Dezert: Čokoládová tortička, sorbet z lesného ovocia

Portofino – malý kúsok Talianska na okraji Petržalky

Portofino – wine bar & pasta sa nachádza v Petržalka City neďaleko malebného Chorvátskeho ramena. Autentická talianska kuchyňa s nádychom luxusu a obrovský výber kvalitných vín z celého sveta robia z tejto reštaurácie jeden z najobľúbenejších podnikov v Petržalke. Pridajte k tomu elegantné priestory a priateľský personál a získate podmanivé miesto svetových kvalít.

Vedeli ste? Portofino je mestečko v Taliansku v regióne Ligúria. Jeho názov vznikol zo staršieho názvu Portus Delphini, Prístav delfínov. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore