Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.










Rýdzi nugát vyrobený v Česku: z pistácií, mandlí i lieskových orieškov. V ponuke aj ochutnávkový MIX 4 druhov
Prehľad ponuky
Variant:
![]() |
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (100 % lieskový orech)
9,59 €
−20 %
7,69 €
|
![]() |
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (nugát mix)
Najpredávanejšie
9,99 €
−16 %
8,39 €
|
![]() |
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (mandle s madagaskarskou vanilkou)
9,99 €
−16 %
8,39 €
|
![]() |
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (pekanový orech s Fleur de Sel)
9,99 €
−16 %
8,39 €
|
![]() |
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (pistácie s mandľovým marcipánom)
10,70 €
−18 %
8,79 €
|
![]() |
4 × 160 g MIX Tradičných gianduia – orechová čokoláda (640 g)
Skvelý darček
36,99 €
−13 %
31,99 €
|
V cene variantu:
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (100 % lieskový orech)
- Gianduja z lieskového orecha a mliečnej čokolády vylepšená o karamelizované oriešky
- Hmotnosť: 160 g
- Alergény: 6 – sójové bôby, 7 – mliečne výrobky, 8 – orechy
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike




Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
Mliečna čokoláda 41% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sójový lecitín, prírodná vanilka), lieskovooriešková pasta 100% – 32%, pálený lieskový orech (lieskový orech, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor)
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
V cene variantu:
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (nugát mix)
- V krabičke nájdete niečo z každého druhu nugát - krémovú mandľu, výrazný lieskový oriešok, pistácie s typickou marcipánovou príchuťou a slaný pekan
- Hmotnosť: 160 g
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike




Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
Biela, blond, mliečna 41% čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, kakaová hmota, sójový lecitín, pálený cukor, prírodná vanilka, soľ), orechové pasty 100% – pistácie, mandle, lieskový orech a pekan, karamelizované orechy (lieskový orech, pekan, mandle, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor), mandľový marcipán 50% – (mandle, cukor), soľný kvet, drvené mandle, pistácie
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
V cene variantu:
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (mandle s madagaskarskou vanilkou)
- Zľahka opražené mandle v bielej čokoláde s madagaskarskou vanilkou sú najjemnejšiou kombináciou
- Hmotnosť: 160 g
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike




Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
Biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sójový lecitín, prírodná vanilka), mandľová pasta 100% – 32%, madagaskarská vanilka 1%, karamelizované mandle (mandle, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor ), drvené mandle
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
V cene variantu:
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (pekanový orech s Fleur de Sel)
- Pekan ako v podobe 100% orechovej pasty, tak aj ako celý, ale pálený. Pre zvýšenie ich intenzity je používaná blond čokoláda (biela karamelizovaná čokoláda).
- Hmotnosť: 160 g
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike




Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
Blond čokoláda (kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, laktóza, sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, pálený cukor, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, soľ), pekanová pasta 100% – 32%, karamelizované pekanové orechy (pekanový orech, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor), soľný kvet 0,8%
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
V cene variantu:
160 g Tradičná gianduia – orechová čokoláda (pistácie s mandľovým marcipánom)
- Jemne nahorklé mandle zmiešané s cukrom a následne vypracované v hladkú pastu.
- Hmotnosť: 160 g
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike




Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
Biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sójový lecitín, prírodná vanilka), mandľový marcipán 50% – (mandle, cukor), mandľová pasta 100%, pistáciová pasta 100% – 18,9%, pistácie, soľný kvet
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
V cene variantu:
4 × 160 g MIX Tradičných gianduia – orechová čokoláda (640 g)
- 1 × 160 g Tradičný nugát – 100 % lieskový orech
- 1 × 160 g Tradičný nugát – mandle s madagaskarskou vanilkou
- 1 × 160 g Tradičný nugát – pekanový orech s Fleur de Sel
- 1 × 160 g Tradičný nugát – pistácie s mandľovým marcipánom
- Hmotnosť balenia: 640 g (4 × 160 g)
- Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
- Min. trvanlivosť: 1,5 mesiaca od odoslania (produkt zasielaný čerstvo vyrobený)
- Vyrobené v Českej republike








Obsahuje nasledujúce alergény:
Alergény vyznačené tučne
- 100 % Lieskový orech: Mliečna čokoláda 41% (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sójový lecitín, prírodná vanilka), lieskovooriešková pasta 100% – 32%, pálený lieskový orech (lieskový orech, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor)
- Mandle s madagaskarskou vanilkou: Biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sójový lecitín, prírodná vanilka), mandľová pasta 100% – 32%, madagaskarská vanilka 1%, karamelizované mandle (mandle, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor ), drvené mandle
- Pekanový orech s Fleur de Sel: Blond čokoláda (kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, laktóza, sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, pálený cukor, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, soľ), pekanová pasta 100% – 32%, karamelizované pekanové orechy (pekanový orech, cukor, glukózový sirup [tzv. hroznový cukor], invertný cukor), soľný kvet 0,8%
- Pistácie s mandľovým marcipánom: Biela čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sójový lecitín, prírodná vanilka), mandľový marcipán 50% – (mandle, cukor), mandľová pasta 100%, pistáciová pasta 100% – 18,9%, pistácie, soľný kvet
Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 897 pobočiek)
3,95 €
(6 prac. dní)
Slovenská pošta - balík na poštu
5,49 €
(6 prac. dní)
Doručuje obchod:
Úžasné chute, luxusný darček
Zobraziť všetky hodnotenia







Predstavte si dve veci, ktoré milujete, a potom ich spojte dokopy. Čo dostanete? Predsa oriešky v nugáte!
Presne také dobroty vyrába šikovný cukrár Vlad Ryasnyy, ktorý má bohaté skúsenosti napríklad z IF Café alebo prestížneho podniku La Bottega. V ponuke sú mandle s madagarskou vanilkou, pekanové orechy s fleur de sel, pistácie s mandľovým marcipánom, karamelizované lieskové oriešky v nugáte aj lahodný MIX 4 druhov, ktorý vám umožní ochutnať všetky druhy naraz. Vo variantoch nájdete tiež výhodné 4-balenie, ktoré sa hodí v prípade, že potrebujete jednorazovo doplniť zásoby, alebo obdarovať viacero osôb naraz. Nugát je vyrobený zo 100% orechovej pasty a prémiovej čokolády Barry Callebaut.
Tip: Maškrty môžu poslúžiť ako darček pre niekoho blízkeho, nezabudnite si však objednať aj pre seba, aby vám potom nebolo ľúto.
Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy
Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.
- V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
- Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
- V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
GSshop solution s. r. o.
Pražská 1
678 01 Blansko
Česká republika