Horný, dolný a celkový facelifting HIFU

290,00 € −69 % od 89,90 €
Vybrať variant
4,9 / 5 KRYOLIPOLÝZA SASHA (kontakt) Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Vera

Dakujem za odpoved a prikladam screen vyjadrenia špičkového lekára plastickej chirurgie k mojej otázke ošetrenia krku . Ulthera, ako jediný originálny fokusovaný ultrazvuk, získala FDA certifikát na neinvazívny lifting tváre, krku a dekoltu. Už jediné ošetrenie naštartuje omladzovací proces, pri ktorom počas nasledujúcich 4–24 týždňov dochádza k spevneniu a liftingu ochabnutých kontúr tváre, okolia očí, zlepšeniu tonusu a vypnutiu kože krku a dekoltu. Prebieha tvorba kolagénu a spomaľuje sa proces starnutia na niekoľko rokov.

Vera

Dobrý deň , prosím v ponuke nemáte uvedený krk ., ktorý kupón bude teda na podbradok plus krk . Ďakujem

KRYOLIPOLÝZA SASHA


Dobrý deň Vám prajeme Vera,



V ponuke na ZM je možnosť výberu celkový facelifting, v ktorom je zahrnutá aj oblasť pod bradou. Na krku sa nesmie ošetrenie aplikovať v oblasti štítnej žľazy, preto krk riešime individuálne podľa dohody s klientom. Na ďalšie otázky Vám radi odpovieme na telefónnom čísle 0907111888

Katarina

Dobry den pri zakupeni ultherapy celej tvare + podbradok zahrna aj oci a tiez ma zaujima aj krk cena 449€ na zlava dna

KRYOLIPOLÝZA SASHA


Dobrý deň Vám prajeme Katarína,



áno, ultherapy celej tváre zahŕňa aj oči



na ,,zlava dna" nemáme ponuku



na telefónnom čísle 0907111888 od­povieme na všetky otázky

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore