















Darčekový balíček korenia Lizela: 10 druhov, na guláš, BBQ, steak, kura aj wok
Prehľad ponuky
















Cieľ stajlistu? Vyšperkovať outfit k dokonalosti. Cieľ kuchárky? Vyšperkovať pokrm k dokonalosti.
Príprava obľúbeného pokrmu vám zaberie pokojne aj celé hodiny, ale výsledná chuť stále nezodpovedá vašim predstavám? Prizvite na budúce varenie a prehliadku domácej gastronómie sadu korenia od českej značky Lizela – s fľaštičkami, ktoré sú zhora až na dno plné zmesí korenia, to pôjde takmer samo.
![]() |
![]() |
V sade nájdete celkom 10 druhov, a to na guláš, na pizzu alebo talianske cestoviny, na pečené kurča aj americké zemiaky. Fľaštičky sú uchované v darčekovej krabičke, vďaka ktorej môžete potešiť každého kuchára vo svojom okolí. Či už pod vianočnú jedličku, alebo len tak pre krajší (a voňavejší) deň.
![]() |
![]() |
Desať druhov korenia:
Našu pikantnú koreniacu zmes môžete samozrejme využiť ako pri tradičnom barbecue, tak pri grilovačke – v oboch prípadoch zvýrazníte typickú dymovú arómu mäsa a skvele si pochutnáte. |
V úžasnom kúte južného Francúzska si okrem rozľahlých levanduľových polí a vynikajúceho vína získa Vaše zmysly aj zmes provensalských byliniek. Tie sú samozrejme ideálne čerstvé, ale pokiaľ sa práve nechystáte na juh, pripravili sme pre Vás ich voňavú zmes, ktorú v kuchyni využijete na pečené a grilované mäsové jedlá, omáčky, polievky, rizoto a zeleninové jedlá. |
Pôvodom maďarský pokrm má právom čestné miesto aj v slovenskej kuchyni. Slovo „guláš“ vzniklo z maďarského „gulyás“, ktoré je odvodené od slova gulya (stádo hovädzieho dobytka). Hovädzie je zároveň aj druh mäsa, z ktorého je guláš najchutnejší. A keď nebudete šetriť s cibuľou ani s naším gulášovým korením, budete mať z poctivého guláša nezabudnuteľný zážitok. |
Chutná a ľahká koreniaca zmes, pochádzajúca z úžasnej zeme piatich morí. Príjemne korenená vôňa a ľahko horkastá chuť oregana je v Taliansku ako doma, rovnako ako omamná vôňa tymiánu. V kombinácii s cesnakom ide o nesmrteľnú zmes, ktorú môžete použiť nielen na špagety a pizzu. |
Príjemne aromatická zmes je obľúbená nielen v Bulharsku, ale aj na celom Balkáne. Používame na dochutenie mletého mäsa, zapekaných zeleninových pokrmov, do hustých zeleninových polievok, strukovinových jedál, na ražnenie mäsa, do slanej tvarohovej nátierky alebo na plátky slaniny. |
Či už máte radi jemne, stredne, alebo úplne prepečený steak, vždy je základom kvalitné mäso a postup prípravy. Korenie potom už len doladí výsledné dielo. Naša zmes je namiešaná tak, aby predovšetkým nechala vyniknúť chuť prepečeného steaku. |
Americké zemiaky sú skvelou prílohou k mäsu i zelenine a zároveň sa tento voňavý pokrm dá jesť aj „len tak“, napríklad s bylinkovým dipom. A ak máte doma mladé zemiaky, je ideálne piecť ich aj so šupkou, aby si zachovali čo najviac prospešných živín a lepšiu chuť. Tá vynikne s našou pestrou koreniacou zmesou, ktorou je vždy fajn mať po ruke. |
Koreniaca zmes s rozmarínom, karí a paprikou zvýrazní chuť hydinového mäsa, krásne ho ovoní a na povrchu vytvorí zlatistú a chrumkavú kôrku. Rozmarín zmes doplní o svoju typickú arómu a rasca zase celému pokrmu dodá trošku zemitejšiu chuť. |
Ľahko pikantná a zemitá chuť vynikne na bravčovom či kuracom mäse, ale aj grilovaných klobáskach, hermelíne alebo pečených zemiakoch. |
Vďaka tejto voňavej zmesi nie je nič jednoduchšie si než pripraviť zdravú čínsku minútku. Skvele dochutia všetky druhy mäsa, ktoré stačí len orestovať s čerstvou zeleninou a máte chutné ázijské jedlo hotové. |
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Monika Richtrová
Kamýk nad Vltavou 129
262 63 Kamýk nad Vltavou
Česká republika