Poďte na obed do Bayera! Menu zahŕňa polievku, hlavné jedlo a nápoj!

10,60 € −43 % 6,00 €
Kúpiť
4,7 / 5 Bayer Restaurant (kontakt) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Peter

co to ma znamenat? opat ste obmedzili ponuku najprv date len na 1 osobu jeden kupon a teraz ste obmedzil a stiahli cele menu , uz je na voucher v ponuke len tych 6 vedlajsich jedal, preco ste to spravili??? ziadam laskavo vysvetlenie co ma toto znamenat preco si uz na voucher nemozeme objednat riadne menu co mate v ponuke??? nasrali ste s tym mnoho ludi!!! :-/

Bayer Restaurant


Dobry den,



poukaz sluzi na to aby sa o nas dozvedeli noví ľudia a nie aby ste využívali reštauráciu, ale aby prisli a ochutnali nase jedlo. Reštauracia je otvorena a vy si možete kedykolvek prist dat aj nase ostatne menu, len si musite trosku pripraltit. Upozornujeme zakaznikov, ze kazdy moze prist len JEDEN KRAT DO MESIACA – OBED ZA KUPON – AJ KED MA ZAKUPENYCH VIAC KUPONOV. Prajeme Vam velmi pekny den a dakujeme :)

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore