Play Wisely: Rozvoj vášho dieťatka unikátnou metódou

od 68,90 €
Vybrať variant
5,0 / 5 Play Wisely (kontakt) Pezinok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Ivana

Dobry den, v pripade voucheru na 12 lekcii, platnost do 20.6. znamena, ze dovtedy staci zacat chodit na lekcie, alebo minut vsetkych 12 lekcii? Ako je to v pripade choroby? Daju sa odhlasit lekcie (napr. aj v ten den rano ak mi dieta ochorie)? Vopred dakujem.

Play Wisely


Dobry den, do datumu 20.6. je potrebne kupon u nas uplatnit, to znamena napisat nam email s tym, ze mate zaujem zacat chodit, lekcie nie je potrebne aj vyuzit v tomto datume. Nižšie si dovolujem zaslat cast textu z pravidiel programu Play Wisely:



Účastník programu má nárok na náhradu 4 vymeškaných lekcií v rámci každého zakúpeného balíčka 10+2 lekcií (12 týždňov), avšak za podmienky, že sa riadne a včas z lekcie odhlási spôsobom uvedeným nižšie. V prípade, ak účastník programu nemôže absolvovať lekciu, je povinný svoju účasť zrušiť najneskôr 12 hodín pred začiatkom lekcie, a to v online rozvrhu na www.mudrehranie.sk/rozvrh. Ak tak účastník neurobí, je lekcia považovaná za uskutočnenú, pričom účastník programu nemá právo na jej náhradu. Ústne oznámenie neprítomnosti nie je dostatočné. Za riadne a včas zrušenú lekciu získa klient náhradný vstup, ktorý si v priebehu platnosti balíčka lekcií sám rezervuje ako náhradnú lekciu v rozvrhu lekcií. V prípade nutnej potreby je možné program Play Wisely na základe písomného odôvodnenia zaslaného na email uvedený v hlavičke prihlášky prerušiť minimálne na 3 týždne.

Alena

Zlava plati iba v Pezinku?

Play Wisely


Dobrý deň, áno, keďže každé Play Wisely centrum je samostatná jednotka, platí zľava iba Pezinku. Máme však bežne aj klientov z Bratislavy :) Budeme radi, ak nás navštívite. Pekný deň

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore