Kúsok Talianska v každom zrnku: lahodná káva O´CCAFFÉ v 250 g alebo 1000 g baleniach

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Deti
Jan Urbancok

Chcel by som sa opýtať či táto káva vyhrala nejaké ocenenia kvality? Ďakujem za informáciu

najlepsiatalianskakava.sk


Dobrý deň pán Urbančok,



S radosťou vám oznamujem, že naša vlajková káva 100% Arabika Crema e Aroma zaznamenala úžasný úspech získaním ceny kvality už po druhýkrát. Tento výnimočný úspech sme dosiahli v rokoch 2018 a 2020, čo je pre nás nesmierne povzbudzujúce a dôkazom kvality našej kávy. Tieto ocenenia nám potvrdzujú, že naša snaha a oddanosť vytvára skutočne vynikajúci produkt, ktorý si zasluhuje uznanie.



Je dôležité zdôrazniť, že ocenenie bolo udelené nemeckou potravinárskou spoločnosťou DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft), čo je pre nás obrovská pocta a zároveň potvrdenie vysokých štandardov kvality našej kávy.



Takéto ocenenia nám nielen potvrdzujú našu schopnosť vyrábať výnimočnú kávu, ale zároveň nás povzbudzujú k neustálemu zdokonaľovaniu a hľadaniu nových spôsobov, ako prinášať radosť a kvalitu našim zákazníkom. Sme hrdí na našu kávu a sme vďační za vašu podporu a dôveru v naše produkty.



Ďakujeme vám za vašu vernosť a veríme, že naďalej budete s našou kávou nadšení. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz vám ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na to, že vám budeme môcť prinášať ďalšie skvelé chvíle s našou kávou.



S pozdravom,



Šimek Miroslav

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore