Kurz sebaobrany Wing Tsun Kung Fu – 15 intenzívnych lekcií

39,90 €
Kúpiť
5,0 / 5 Wing Tsun Slovakia (2 pobočky) (kontakt) Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0

Veľmi dobrý, trpezlivý tréner.

M
Kurz je vhodný aj pre ženy či starších ľudí
Dve lokality v Bratislave – Jelenia a Sibírska ul.
Až 15 lekcií v dĺžke 90 minút
Varianty (1)
Kurz je vhodný aj pre ženy či starších ľudí
Dve lokality v Bratislave – Jelenia a Sibírska ul.
Až 15 lekcií v dĺžke 90 minút

Wing Tsun Kung Fu je moderné bojové umenie, ktoré vytvorila žena ako boj proti silnejšiemu protivníkovi. Ide o inteligentný a prepracovaný sebaobranný systém, vhodný pre ženy aj pre mužov a pre všetky vekové kategórie. Je vhodný na ulicu, do výťahu aj do tmavej uličky.

Viac informácií o Wing Tsun.

Po absolvovaní Kurzu reálnej sebaobrany Wing Tsun sa budete môcť v každej nebezpečnej situácii spoľahnúť na svoje vlastné sily a reflexy. Kurzy sebaobrany sa realizujú na dvoch miestach v Bratislave – v Starom Meste a v Novom Meste. Zahŕňajú 15 tréningov v dĺžke 90 minút.

V kurze sa naučíte, ako sa vďaka Wing Tsun Kung Fu, reálne brániť v nebezpečných situáciách. Wing Tsun je čínske bojové umenie. V súčasnej podobe sa pretavilo do moderného systému sebaobrany, ktorý je vhodný pre obyčajných ľudí bez rozdielu veku alebo pohlavia a bez špecíálnych telesných predpokladov. Práve preto je ideálnym sebaobranným systémom pre kohokoľvek.

Wing Tsun využíva v boji nielen zrakový ale aj hmatový vnem, čo mu umožňuje lepšie reagovať a predvídať súperove pohyby. Využíva poznatok, že hmat je rýchlejší ako zrak. Pri Wing Tsun nejde o náročné pohyby a výskoky, ako z amerických filmov, ale o bežné prirodzené pohyby. Nejde o cvičenie sily a brutality, ale o cvičenie pohotovosti a efektívnosti. Práve preto je Wing Tsun vhodný systém rovnako pre mladších aj starších, pre mužov i ženy.

Legenda vraví, že Wing Tsun je pomenované po prvej ženskej študentke, ktorá toto umenie boja využila na svoju ochranu. Yim Wing Tsun (v preklade: krásna jar) bola dcérou učiteľa boja a tak sa už od detstva učila bojovať. Z Yim Wing Tsun vyrástla krásna, inteligentná a očarujúca žena, vďaka čomu sa zapáčila vodcovi miestnych bitkárov. Ten sa jej vyhrážal, že ak sa za neho odmietne vydať, donúti ju.

Yim Wing Tsun pochopila, že nepriateľovi sa musí postaviť. Uchýlila sa do hôr, kde priviedla svoje umenie boja do dokonalosti. Keď sa po troch rokoch vrátila, vyzvala bitkára na súboj s tým, že ak prehrá, bude jeho ženou, ale v prípade výhry jej dá navždy pokoj. Ako to už v legendách býva, Yim Wing Tsun vyhrala. Odkazom tejto legendy je, že Wing Tsun je bojové umenie pre kohokoľvek.

Prvým cvičením sa aktivuje kurz, ktorý je nutné dokončiť do 90 dní.

Hore