Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Balzamikové produkty do každej kuchyne: ocot, glazúra, krém alebo perly s balzamikovým octom

Prehľad ponuky

Balzamikový ocot, známy ako balsamico, je kulinárska koreniaca prísada do jedál, ktorá patrí k základom talianskej kuchyne. Teraz k vám prichádza vo svojej čistej forme, s príchuťou, ale aj vo forme zaujímavých a menej tradičných, no o to chutnejších a lahodnejších balzamikových produktov. 

Môžete vyskúšať napríklad balzamikový ocot s príchuťou hľuzovky, v ktorom sa chuť balsamica stretáva s intenzívnymi tónmi hľuzovky a dáva život nádhernému a rafinovanému elixíru. Perfektne sa hodí ku šalátom, pečienke, červenému mäsu a vyzretým syrom, rovnako aj k rizotám, prvým chodom a omeletám.

Radi ochutnávate aj menej tradičné prísady? Potom sa vám budú páčiť (a chutiť) balzamikové perly – malé guľôčky mäkkej konzistencie s obsahom balzamikového octu z Modeny IGP najvyššej kvality, ktorý si zachováva svoju nezmenenú chuť a arómu. S bohatou a pretrvávajúcou chuťou sú originálnym a inovatívnym spôsobom ako obohatiť o charakter mäsové a rybie jedlá, chuťovky, predjedlá, zeleninové či ovocné šaláty, zmrzliny, krémy a dezerty.

Príjemným obohatením kuchyne môže byť tiež krém s balzamikovým octom z Modeny IGP, ktorý je mimoriadne jemne vyvážený vo svojej sladko-kyslej chuti. Jeho jemná konzistencia pochádza zo zmiešania muštu s balzamikovým octom, po ktorom nasleduje špeciálny proces filtrácie. Inovatívny a všestranný krém s balzamikovým octom umožňuje vďaka svojej viskozite naplno prejaviť tvorivý vkus každého šéfkuchára.

V ponuke nájdete aj lahodný figový balzamikový ocot z Modeny IGP , ktorý je perfektný na šaláty, pečené mäso, červené mäso, vyzreté syry, ovocie a dezerty či na Foie gras. Nechýba ani zlatá línia balzamikového octu z Modeny I.G.P. – tekutý, tmavý, lesklý výrobok so sladkokyslou chuťou a výraznejším sklonom ku kyslosti. Zušľachťuje sa pomalým a dlhým pobytom v dubových sudoch. Jeho výnimočné vlastnosti prirodzenej hustoty vyplývajú zo špeciálnej výrobnej metódy typickej pre TERRA DEL TUONO.

Kulinárskych nadšencov určite poteší aj jedinečná glazúra s balzamikovým octom z Modeny CHZO, ktorá je jedna z mála glazúr na trhu so základom z balzamikového octu z Modeny „vyzrievajúca“ viac ako 3 roky, vyrábaná Ferrarini. Ideálna k mäsu a rybám, k čerstvým šalátom a grilovanej zelenine, ku gurmánskej pizzi, k ovociu: jahodám, černiciam a malinám a na záver na sladko… dokonca aj k zmrzline! 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

eatit, s.r.o.

Sovia 2A

903 01 Senec

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita