Šéfkuchár so skúsenosťami v uznávaných prevádzkach
Možnosť objednať si pikantnú aj nepikantnú verziu
Zabudnite na čarovný koberec – do Indie sa najrýchlejšie dostanete pomocou obyčajného príboru.
Vytaste lyžičky, vidličky aj nože a pustite sa do voňavého indického 4-chodového menu pre dvoch. Obávate sa preslávenej ázijskej štipľavosti? Žiaden strach, jedlá sú pripravované v nepikantnej verzii. Ak ste naopak chillimaniak, v Masala Darbar vám ukuchtia aj štipľavú verziu, stačí si ju vopred objednať.
Ako predjedlo vás čaká Chicken a Vegetarian pakora, smažené kuracie prsia respektíve zelenina obalená v cícerovo-ryžovej múke. Potom už ponoríte lyžičku do hustej paradajkovej polievky so sladkokyslým nádychom klinčekov. Ako hlavný chod sa predstavia hviezdy indickej kuchyne – Butter chicken, kúsky kuracieho mäsa v špeciálnej krémovej omáčke a Muttar Paneer, domáci cottage syr s hráškom varený s paradajkovým základom. Hlavné jedlo sa podáva s basmati ryžou a pšeničným chlebom Naan.
Máte už brušká plné? Urobte si priestor na dezert! Podáva sa Mango lassi, lahodný drink z mangového pyré s jogurtom a kardamónom.
Masala Darbar – vitajte na kráľovskom dvore!
Názov reštaurácie Masala Darbar v preklade znamená „Kráľovstvo korenia“. Vy si tak môžete byť istí, že sa tu najete ako skutočný indický maharádža. Snahou majiteľa je priniesť do popredia pôvodné chute indického jedla, jeho dlhoročné skúsenosti v oblasti gastronómie (varil v reštaurácii Fou Zoo, v hoteli Sheraton, bol šéfkuchárom v Thali) a príprava jedla priamo pred hosťami vás nepochybne očaria.