









Mäsiar Špejlík z rozprávky o chytrej kmotre líške má v Třebíči veľmi výraznú konkurenciu.
Hľadáte originálny darček? Čo tak údenárske balíčky z Havlíčkovho rodinného mäsiarstva z Třebíča? Obsahujú kvalitné údenárske výrobky spracovávané s láskou a starostlivosťou. Urobte radosť svojim blízkym tým, že ich potešíte netradičným darčekom, ktorý spája výnimočnú chuť a tradíciu.
![]() |
![]() |
Údeniny sú vyrobené z českých surovín, čo garantuje ich vysokú kvalitu. Prekvapte svojich blízkych údenárskymi balíčkami z Havlíčkovho rodinného mäsiarstva a tešte sa na ich nadšenú reakciu. Navyše tak podporíte miestnu remeselnú výrobu z Vysočiny.
![]() |
![]() |
Vnútri balíčkov sa skrývajú ako vyzreté klobásy napríklad aj so slivkou, tak napríklad čorizo alebo husacie, mandľová a brusnicová paštéta. Do takých dobrôt pomaly nestihnete ani vraziť nôž, sliny už sa totiž zbiehajú samy len pri obyčajnom pohľade. A to ešte nebola reč o toskánskej podkove – špecialite s pikantnou chuťou vybraných maďarských paprík a vôňou dymu.
Tip: Prečítajte si celý príběh mäsiarstva a údenárstva Havlíček, nech viete, s kým máte na tanieri alebo chlebe tú česť.
Firma bola založená roku 1990 ako predajňa a obchod s mäsom a údeninami. Zakrátko bola činnosť rozšírená o vlastnú výrobu údenárskych výrobkov. V súčasnej dobe vlastní výroba číta viac ako 160 druhov výrobkov a pokrýva celú šírku údenárskej výroby od mäkkých párkov, klobás a salámov cez tvrdé trvanlivé údeniny (napr. čabajky, trvanlivé salámy) až po špeciality. Rodinný charakter podniku zaručuje individuálny a jedinečný prístup k zákazníkom. Koncových odberateľov obslúži vlastná predajňa mäsa a údenín v centre Třebíča na Karlovom námestí av obci Okříšky na ulici Nádražní. Zamestnanci firmy dlhodobo navštevujú rôzne farmárske trhy v širokom okolí a predávajú obľúbené produkty priamo z dvoch pojazdných predajní. Rok sa s rokom zišiel a „Havlíčkovia“ sa vlani znovu vrhli do neľahkého súboja s neľútostnou konkurenciou o prestížny titul „Regionálna potravina“. Ide o značku, ktorú už trinástym rokom udeľuje Ministerstvo poľnohospodárstva iba tým najkvalitnejším poľnohospodárskym a potravinárskym výrobkom. Cieľom projektu je podporenie lokálnych producentov a názorná ukážka zákazníkom, že pre to najlepšie netreba chodiť ďaleko. Ročník 2022 bol pre Havlíčkovo mäsiarstvo výnimočný tým, že cieľom sa nestalo iba samotné víťazstvo, ale bolo treba obhájiť dosiahnutý titul z minulého roka a ukázať, že si ocenenie riadne zaslúži. Vlani si vďaka mimoriadnej rodinnej receptúre, kvalitným surovinám a bezchybnému procesu prípravy došla pre víťazstvo Havlíčkova klobása so slivkou. V roku 2022 navyše prvé miesto neobsadil iba jeden výrobok, ale rovno dva. Medzi konkurenciou ďalších produktov od dvadsiatich rôznych výrobcov dokázala porotu zaujať Třebíčská slanina na Jalovci a Havlíčkova vyzretá klobása. Z deviatich súťažných kategórií patrili obidve údenárske práve Havlíčkovu mäsiarstvo. Za posledné 2 roky teda z možných 4 mäsiarskych titulov v kraji Vysočina získal Havlíček hneď 3! |
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Tovar nie je možné vrátiť - ide o potraviny podliehajúce skaze