Degustačné 3-chodové menu, ktoré zožalo úspech v Bez servítky
Varianty podľa vášho výberu
Termín
Platnosť do 22. 8. 2025.
V cene
1 x Polievka:
- 150 ml Moderná držková polievka s chrumkavou kroketou v panko strúhanke (A: 1, 3)
1 x Hlavné jedlo:
- 270 g Hovädzí wellington s prílohami (A: 1, 3, 7)
- steak z pravej sviečkovej obalený v kelovom liste, hubovom pyré, dopečený v lístkovom ceste do ružovej farby
- zemiak konfitovaný v masle, zemiakové pyré a kelová raviola
1 x Dezert:
- 120 g Moderný jablkový ryžový nákyp s jablkovým pyré, kompótom, citrónovou šťavou, škoricou a klinčekom v chrumkavej snehovej pusinke (A: 3, 7)
- Rezervácia: Po zakúpení vucheru je potrebná rezervácia vopred na tel. č +421 947 916 844 prípadne emailom na masiarennivy@gmail.com.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na vopred dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. čísle: +421 947 916 844.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 22. 8. 2025.
V cene
2 x Polievka:
- 150 ml Moderná držková polievka s chrumkavou kroketou v panko strúhanke (A: 1, 3)
2 x Hlavné jedlo:
- 270 g Hovädzí wellington s prílohami (A: 1, 3, 7)
- steak z pravej sviečkovej obalený v kelovom liste, hubovom pyré, dopečený v lístkovom ceste do ružovej farby
- zemiak konfitovaný v masle, zemiakové pyré a kelová raviola
2 x Dezert:
- 120 g Moderný jablkový ryžový nákyp s jablkovým pyré, kompótom, citrónovou šťavou, škoricou a klinčekom v chrumkavej snehovej pusinke (A: 3, 7)
- Rezervácia: Po zakúpení vucheru je potrebná rezervácia vopred na tel. č +421 947 916 844 prípadne emailom na masiarennivy@gmail.com.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na vopred dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. čísle: +421 947 916 844.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Dá sa vytvoriť z typických slovenských pokrmov svetová gastronómia? Samozrejme, že áno! Stačia špičkové suroviny a šéfkuchár, ktorý povýšil varenie na umenie.
Šéfkuchár Daniel Melicherík je skutočnou zárukou kvality. Menu, ktoré ochutnáte, zožalo úspech aj v obľúbenej relácii Bez servítky. Daniel Melicherík je v prvom rade mäsiar, môžete si tak byť istí, že na tanieri vám pristane len to najkvalitnejšie mäso zo 100% bio organickej farmy.
Menu, ktoré vás prekvapí v každom súste
Cieľom tohto menu je presvedčiť vás, že aj jedlá, ktoré považujeme za dedinské alebo obyčajné, môžu dostať úplne nový, moderný nádych. Najskôr vás čaká netradičná držková polievka s chrumkavou kroketou v panko strúhanke. Ak druhý chod ochutnáte hovädzí wellington - nádherne šťavnatý steak z pravej sviečkovej obalený v kelovom liste a hubovom pyré, dopečený v lístkovom ceste do ružova. Ako príloha sa podávajú hneď tri dobroty – zemiak konfitovaný v masle, zemiakové pyré a kelová raviola.
Záver bude patriť skutočnej lahôdke. Lyžičku zaboríte do inovatívneho ryžového nákypu s jablkovým pyré, škoricou a klinčekom v chrumkavej snehovej pusinke.
Kto je Daniel Melicherík?
- Predseda bratislavského klubu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
- Kapitán slovenského juniorského tímu kuchárov
- Držiteľ titulu „Majster Kuchár SR“ a ďalších medzinárodných ocenení
- Pod palcom má kuchyňu na Wake Lake a aktívne varí v Mäsiarni na Nivách
V Mäsiarni si môžete okrem teplých pokrmov zakúpiť aj kvalitné mäso priamo z bio farmy, mäsové výrobky, paštéty a samozrejme aj vyzreté mäso na steaky, napríklad japonské Wagyu.