Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Kompletný ročný online MS Excel kurz s certifikátom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Alena

Este jedna otazka. Mam Excel 2003… bude to problem? Su tam velke rozdiely?

Easy Excel

Dobrý deň, pani Alena. Vzhľadom na to, že vo videách používame Excel 2016, tak tam určite rozdiely budú. Neviem Vám presne povedať aké, ale vzhľadom na vekový rozdiel programov väčší ako dekáda sa to určite bude líšiť. Môžem Vám iba odporučiť pozrieť si ukážkové videá, ktoré nájdete zdarma po registrácií na našich stránkach www.easyexcel.sk a sama zvážiť, či rozdielna verzia programu Excel bude pre Vás problém pre zvládnutie kurzu.

Alena Beliová

Dobry den,
chcem sa spytat na to, ak nespravim zaverecny test mozem ho opakovat, alebo mam iba jednu moznost?
Dakujem

Easy Excel

Dobrý deň, pani Alena. V našom kurze nie je test :-) Po dokončení všetkých lekcií Vám vystavíme certifikát ako potvrdenie o dokončení kurzu. Takže sa nemusíte obávať žiadneho skúšania :-)

Martina Nagyová

Dobrý deň zakúpila som si kurz,posielala som vám aj kód kupónu a zatial som nedostala žiadnu odpoveď.

S pozdravom
Martina Nagyová

Easy Excel

Dobrý deň, pani Martina. Vďaka za zakúpenie prístupu do kurzu. Práve som Vám poslal aktivačný email. Prajem príjemné učenie :-)

Martina

Dobrý deň, je potrebné mať exel v počítači nainštalovaný?

Easy Excel

Dobrý deň, pani Martina. Áno, je potrebné, aby ste mala nainštalovaný MS Excel, aby ste si mohla vypracovávať spoločne s inštruktorom príklady z videí.

Maja

Doby den, datum uplatnenia kurzu je marec 2018.
Ak si teda kupim kurz v marci 2018 bude mi platit do marca 2019?
Dakujem

Easy Excel

Dobrý deň, pani Maja. Ak si teraz kúpite kurz, môžete ho uplatniť (resp. začať s ním) do konca marca 2018. Od momentu uplatnenia voucheru (začatia kurzu), dostanete rok prístupu. Takže ak voucher uplatníte napríklad 15.2.2018., tak budete mať prístup do 15.2.2019. Ak uplatníte voucher 30.3.2018, tak budete mať prístup do 30.3.2019. Prajeme príjemné učenie.

Mirka Svecova

Dobrý deň, chcem sa opýtať či si môžem prehrané videá pustiť opakovane, alebo každé len raz. Myslím, keď si zakúpim celý kurz, nie len tieto v ukážke. Ďakujem.

Easy Excel

Dobrý deň, pani Mirka. Počas ročného prístupu do kurzu si môžete prehrávať všetky videá, koľkokrát chcete. Takže nie je to obmedzené :-)

Lulu

Dobry den,

viete mi pomoct aj s MS Excel pre MAC, rok 2016?

Dakujem!

Easy Excel

Dobrý deň, vďaka za otázku. MS Excel na počítačoch MAC sa môže trochu odlišovať. Ja používam Windows 10. Preto Vám odporúčam si pred zakúpením pozrieť zdarma ukážkové videá na www.easyexcel.sk, aby ste si overili, či budete môcť podľa nich pracovať aj na Vašom MACu.

Kyselica

Dobry den,
budete ponukat i kurzy Makra a VBA

Dakujem

Easy Excel

Dobrý deň. Vďaka za otázku. Kurz Makrá a VBA si môžete zakúpiť na tomto odkaze: https://www.zlavomat.sk/akcia/616656-makra-a-vba-pre-ms-excel-rocny-online-kurz

Sandra Volšikova

Dobry den zaujimalo by ma ci su sucastou online kurzu aj nejake strucne „tahaky“ na vytlacenie, ktore v praxi moze clovek rychlo pouzit.

Easy Excel

Dobrý deň, pani Sandra. Momentálne nie, ale je to skvelý nápad! Určite to v budúcnosti do kurzu pridám :-)

Jozef

Dobrý deň,

je možné uviesť všetky lekcie kurzu, aby som ho vedel porovnať následne s inými ponukami? Uvedený je len približný prierez a „mnoho iného“. Ďakujem pekne :)

Easy Excel

Dobrý deň, pán Jozef. Vďaka za otázku. Všetky lekcie by bolo dlho vypisovať sem do odpovede (je ich 65), ale keď sa prihlásite na stránke www.easyexcel.sk zadaním svojho emailu, tak celý kurz uvidíte aj s presnými názvami lekcií. Zároveň tam budete mať možnosť si pozrieť niektoré z tých lekcií zdarma na ukážku :-)

Lubica Gadušová

Dobrý deň. Objednala som si u Vás kurz. Ako sa prosím Vás aktivuje…,keďže mi zatial woucher neprišiel..Ďakujem pekne za odpoveď,

Zlavomat.sk

Dobrý deň, po obdržaní voucheru stačí zaslať kód voucheru na e-mail info@easyexcel.sk a do 48 hodín vám bude účet aktivovaný.

Easy Excel

Vďaka za zakúpenie kurzu :-) Voucher posiela Zľavomat, takže ak Vám neprišiel, skúste napísať ich zákaznickej podpore:
https://www.zlavomat.sk/kontakt
Ale predtým doporučujem skontrolovať aj priečinok Spam alebo Hromadné správy vo Vašom emaile. Mnohokrát skončí voucher práve tam :-)

viera Masariková

Dobrý deň,
objednala som si u Vás Excel kurz. Chcem ho darovať na Vianoce. Zaujíma ma, od ktorého dňa začína plynúť 12-mesačné obdobie: či od dňa zakúpenia alebo odo dňa aktivácie kurzu. V prípade ak od dňa zakúpenia, potom moju objednávku stornujem a objednám si kurz až v decembri.
Ďakujem za odpoveď.
V. Masariková.
 vierka.masarikova@gmail.com

Easy Excel

Dobrý deň, pani Vierka. Vďaka za zakúpenie kurzu. Zakúpené obdobie (12 mesiacov) začína plynúť od aktivácie kurzu. Takže s darovaním na Vianoce nebude problém. Každopádne voucher je platný do konca roku, takže ho po Vianociach nezabudnite uplatniť, lebo v januári už bude neskoro :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore