Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Exkluzívna značková fotokniha XL alebo A4 v tvrdých doskách

4,7 / 5 FotoMagica (2 pobočky) Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
alena

dobrý deň prajem,
robím 104 stranovú foto knihu, máme zakúpený voucher cez zľavomat. Aký je postup, ak z nej budeme potrebovať viac kusov. Rieši sa niečo pred jej odoslaním k vám, alebo až neskôr?
ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Pokiaľ budete potrebovať kópie z odoslanej objednavky, prosím kontaktuje po odoslaní našu zákaznícku podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Lubomira Schleifferova

Dobry den, dokedy mozem pouzit voucher? Robievam albumy vzdy za cely kalendarny rok.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Platnosť voucheru je do 31. 8. 2018.

Prajem pekný deň.

Renáta Košíková

dobry den postovne platim pri prebrati ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Renáta,

ďakujeme za Vašu otázku. Poštovné uhrádzate kuriérovi pri preberaní zásielky.

Prajem pekný deň.

RRR

Prosím aká je doda dodania od odoslania objednávky ? dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Momentálne sa doba dodania pohybuje okolo 5 pracovných dní.

Roman

Dobrý den, mozem grafiku pre fotoknihu pripravit aj v inom SW ako vašom ? napr indd / psd ?…dodanie podkladov by bolo podla vašich požiadaviek – predpokladam PDF ? učite máte aj nejaku šablonu ktorej sa treba držať vnutorny okraj / spadavka / hrubka chrbta…

dá sa objednať aj varianta 24 stran v rozmere 29,1×29,1 ?

ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Pri objednávkach do 100 ks je potrebné využiť aplikáciu FotoMagica. Každopádne môžete využiť Aj InDesign alebo Photoshop a nasledne vytvorený návrh exportovať do JPG formátu po stránkach, ktoré vložíte v aplikácii FotoMagica na jednotlivé strany. Fotokniha XL nie je v aktuálnej akcii v počte strán 24 žiaľ .

Zuzanka Topoliová

Objednávka č.S4YRCYH1
dobrý deň nechápem prečo mi píše doplnková cena 4e za 8 strán keď ja mám presne 24 strán?

ďakujem

FotoMagica

Ohľadom konkrétnej objednávky prosím kontaktujte zákaznícku podporu na http://www.fotomagica.sk/kontakt/ .

Mirka Melegová

Dobrý deň, prosím Vás o vysvetlenie- kúpila som som si voucher na fotoknihu v hodnote 9,9€, ktoré som zaplatila online kartou, urobila som objednávku AW4TH9JG a následne pri prijatí zásielky som platila za dobierku v hodnote 10,50€. Pričom 4,50€ je poštovné. Ďakujem.

FotoMagica

Dobrý deň. Zakúpený ste mal/a voucher na fotoknihu velkosti A4 , objednana bola vsak uplne ina velkost, vascia, na akú ste nemal/a voucher. Doplatok je rozdiel vo vyske rozdielu cien zlavneneho produktu ( nie plnej ceny )

Jana

Dobrý deň,

pred týždňom som si kúpila fotoknihu – 64 strán vo formáte A4, zaplatila som ju prevodom na účet a do dnešného dňa som neobdržala kupon. Chcem sa spýtať ako postupovať dalej.Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk alebo na +421 232 117 321.

Pekný deň.

Marek Harmata

dodry den,
chcem sa spytat, zakupil som si fariant 64 stranovej knihy, spravil som ale navrch na 66 stran. Chapem ze bude neaky doplatok za vacsi pocet stran takze pohoda. ale ked chcem odoslat objednavku mi vyskoci, ze mam o 6 stan menej ako je pozadovanych 72 a ze ci chcem doplnit prazdne stany. Dam nie … a nic sa nedeje .. dam Ano tak mi prihodi prazdne strany ale aj tak sa nic nedeje .. chcem to neako objednat ale bez tych prazdnych stranok, je to mozne ?

FotoMagica

Dobrý deň. Počet strán môže byť iba násobok čísla 8. Znamená to, že buď vymažete 2 strany , na konečný počet 64, alebo pridáte 6 strán na konečný počet 72.

Jana

Dobry den, ak si objednam knihu A4 64 stran ale moja kniha ma len 54 stran, bude s tym problem z vasej strany⁇

Simona

Dobrý deň, mám zakúpeny voucher na 64str. knihu a chcem ju na šírku, aký typ produktu mám zvoliť v programe? A31? alebo A30,? a ak A30 tak ako mám dať, aby strany boli na šírku? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Voucher je platný na fotoknihu s orientáciou na výšku – produkt č. A30. Môžete si zvoliť aj orientáciu na šírku – produkt č. A31 – tam je však doplatok 3,0 € .

Andy

Dobrý deň, môžem si objednať knihu 96stran a do výroby poslať knihu s cca 80 stranami? Ďakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Áno, na 80 stranovú fotoknihu je možné použiť voucher na 96 stranovú fotoknihu.

Turany

Dobrý deň, voucher na Exkluzívnu značkovu fotoknihu XL alebo A4 v tvrdých doskách s rozmermi 21 × 29,7 cm. Uvádzate že pri objednávaní je potrebné zvoliť v aplikácii FotoMagica produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku.
V aplikácii má táto voľba (A30) rozmery 20,2 × 27 cm. Prečo?

FotoMagica

Dobrý deň. Veľkosť 20,2 × 27 cm je veľkosť samotných strán bez obálky.

Radovan M

Dobry den, chcem sa spytat, ci sa daju dokupit strany k fotoknihe. Napr. kupim si kupon na 104 stranovu fotoknihu, ale potrebujem doplnit na viac stran ako 104. Ak ano, prosim aj informaciu o cene za tieto doplnene strany. Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. Doplatok za každých 8 strán je 3,0 € pri veľkej fotoknihe A4 a 4,0 pri XL fotoknihe. Maximálny počet strán je 128.

Radoslava M

Dobry den, chcem sa este spytat, ci sa postovne da potom zaplatit priamo pri objednavke… knihu chcem poslat ako darcek priamo na adresu rodiny a nechcela by som aby potom nieco doplacali… ci to budem moct doplatit priamo kartou online pri objednavke.

FotoMagica

Dobrý deň. Prosím s uvedenou otázkou prosím kontaktujte priamo zákaznícku podporu na info@fotomagica.sk .

Radoslava M

Dobry den, chcem sa spytat, ci su tieto knihy lepene alebo site… resp. ziadna v ponuke nie je sita? (lepenu uz nechcem, tu uz som presne od tejto firmy mala a je lepena je nekvalitna, vypadavaju strany!!!).

FotoMagica

Dobrý deň. Fotoknihy ktoré vyrábame su v rámci vyrobného procesu vyrábané špeciálnou kombinovanou technológiou, t.z. sú lepené a prešité spevnujúcim drôtom – čo je pevnejšia väzba ako obyčajná šitá.

Rašmanová

chcem si kúpiť 104-stranová Veľká fotokniha (A4). Ponúkajú na výšku. Ja chcem na šírku. Je to možné? Samozrejme s doplatkom
Dakujem

FotoMagica

Dobrý deň. V prípade objednania fotoknihy s orientáciu na šírku (s voucherom pre produkt č. A30 – fotokniha veľká- tvrdá väzba – na výšku ) bude účtovaný doplatok vo výške 3 €

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore