Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

3 x Ekologické včelie obaly na potraviny

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Lucy Fair

Dobrý deň,

vyššie som si prečítala, že sa dá dohodnúť na osobnom odbere v Bratislave – v tom prípade je možné kúpiť si tieto obaly v ponuke Zľavomatu bez zadania spôsobu doručenia Slovenskou poštou za 1,99 eura? Ďakujem za odpoveď.

Ecolocco

Dobrý deň prajeme. Osobný odber je možné dohodnúť, výmenou zaň Vám radi poskytneme zľavový kód na Váš ďalší nákup v dvojnásobnej výške ceny dopravy – žiaľ, nevieme Vám cenu dopravy odpočítať iným spôsobom z dôvodu dohody s prevádzkovateľom Zľavomatu. Ďakujeme za pochopenie.

Jana

Dobrý deň,

objednala som si u Vás tieto obaly, avšak na obale sa nikde nepíše pôvod výrobku. Mohli by ste prosím uviesť, kde boli obaly vyrobené? Ďakujem

Ecolocco

Dobrý deň, Janka. Ďakujeme za otázku. Tovar je vyrobený v priestoroch ekologického včelieho hospodárstva v čínskej provincii Henan. Na adrese http://public.ecolocco.sk/vcelie-obaly-vyroba.png nájdete zopár záberov z prezentačnej miestnosti tohto podniku, ktorej súčasťou je aj malé múzeum venované ekologickému včelárstvu. Prajeme príjemný deň a ďakujeme Vám za nákup. :)

Linda Ballová

Dobrý deň, je možný osobný odber na v Bratislave? Ďakujem.

Ecolocco

Dobrý deň, Linda. Predajňu nemáme, ale osobný odber je možný po predchádzajúcej dohode na čase a mieste. Kontaktujte nás na andrej@ecolocco.sk, prípadne zavolajte na 0917 327 124 a dohodneme sa. Ďakujeme, Andrej, ecolocco.sk.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore