Partnerfelület útmutató

A partnerfelületen az összes szükséges információ egy helyen található meg. Foglalásokat hozhat rajta létre, letöltheti a fizetési visszaigazolásokat és a kuponokat, válaszolhat afelvetett kérdésekre és még számos egyéb funkció áll rendelkezésére.

A felülettel történő munkavégzés egyszerűsítésére a keresést és eligazodást segítő áttekintést is készítettünk.

  • Akció

A „Promotions“ dokumentumfülben valamennyi (aktív és elutasított) akció összegzése és az értékesítés állapota látható, továbbá itt hozhat létre új akciót is.

A konkrét akció megnyitása után még több információt kap a vásárlásokról, az akció időtartamáról, illetve a kupon érvényességéről, letöltheti a szerződést, illetve megtekintheti a kupon nézetét.

  • Kuponok

A „Vouchers“ dokumentumfülben az érvényesített kuponok szűrhetők, ami elsősorban az operatív vezetők számára nagy segítség. A szűrés megkönnyíti az érvényesített kuponok utólagos ellenőrzését és abban az esetben is hasznos, ha félreértés miatt ellenőrizni kell az érvényesítés módját vagy pontos idejét.

  • Foglalás

A „Booking“ dokumentumfülben könnyen létrehozhat az ügyfél számára foglalást, illetve lekérdezheti és letöltheti a már létrehozott foglalásokat.

  • Számlázás

A fontos pénzügyi információk a „Billing“ dokumentumfülben találhatók. Töltse le itt az adott időszakra vonatkozó akció elszámolását és a jutalékszámláit, melyek alapján ellenőrizheti, hogy mennyi pénzt küldünk az adott időszakban a számlájára.

Mivel a pénzt már abban a pillanatban megkapja, amint a megrendelés kifizetésre kerül, és az a kezdettől fogva az öné, az ügyfeleinek történő adóbizonylatok kiállítása és az ÁFA bevallás céljából az Akciós fizetések jegyzéke mezőben letöltheti ezen kifizetések összesítését.

  • Megjegyzések

  • Értékelés