Každý má rád kiwi (ovocie). Ale ochutnali ste už kiwi anglické, francúzske alebo talianske? Nenechajte si ujsť príležitosť a s prvým hryzom možno padnú všetky jazykové bariéry.
Talianský jazyk TJ úroveň B1 (od 23. 03. v Po o 08:45) Francúzsky jazyk FJ úroveň B1 (od 23. 03. v Po o 16:30) FJ úroveň B1 (od 25. 03. v St o 16:30) FJ úroveň B1 (od 26. 03. v Št o 07:30) FJ úroveň B1 (od 26. 03. v Št o 08:45) Anglický jazyk AJ úroveň B1 (od 24. 03. v Ut o 16:30) AJ úroveň B1 (od 24. 03. v Ut o 17:45) AJ úroveň B1 (od 24. 03. v Ut o 19:00) AJ úroveň B1 (od 25. 03. v Št o 16:30)
Na základe vyššej náročnosti uvedených kurzov sú aj slovná zásoba a gramatické javy, s ktorými sa účastníci stretávajú komplikovanejšie a vyžadujú osobitnejší prístup v porovnaní s nižšími úrovňami; optimálne výsledky sa preto dosahujú v mini skupinách maximálne s 5 účastníkmi.
Hodiny ponúkajú dostatok priestoru pre osobný prístup pedagóga, rovnako ako individuálne hodiny, avšak zároveň umožňujú efektívnu komunikáciu medzi jednotlivými účastníkmi.
Kurzy úrovne B1 (mierne pokročilí) sú vhodné pre všetkých, ktorí už majú viac ako základné jazykové znalosti, dokážu používať rozkazovací spôsob, jednoduchý minulý a budúci čas a majú záujem si prehĺbiť a získať obratnosť a istotuv komunikácií a písomnom prejave.
Tím lektorov nepozostáva len z vyštudovaných pedagógov, ale aj učiteľov, ktorí nadobudli svoje vedomosti štúdiom alebo prácou v zahraničí. Každý lektor pripravuje vyučovací materiál na základe požiadaviek jednotlivých skupín, aby zaistil čo najrýchlejšie napredovanie všetkých študentov. Počas hodín sa venujú konverzácii i gramatike.
Možnosť pokračovania
Po skončení kurzu máte možnosť pokračovania vo výučbe. V prípade úspešného ukončenia akademického roka (v rozsahu 30 týždňov) je možné získať osvedčenie jazykovej školy Kiwi Languages.
Kiwi Languages
Zakladateľmi spoločnosti Kiwi Languages s.r.o. sú Mike Kollár zo Švajčiarska a Davide Montisci z Talianska. Obaja žijú a pracujú v Bratislave a vedia, aké náročné a frustujúce môže byť učiť sa cudzí jazyk bez kvalitnej podpory. Spomínané ťažkosti ich viedli k založeniu vlastnej spoločnosti, ktorá robí veci inak a stavia na individuálny prístup a kvalitu.